Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013 15:01

Παίρνει το ντέρμπι η Ρόζενμποργκ, διπλό για Μπόντι Γκλιμτ

Με οδηγό την περσινή εκπληκτική πορεία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπου έφτασε ως τον τελικό αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ισπανία και προσδοκίες για ανάλογη συνέχεια, ρίχνεται σήμερα στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων που διεξάγεται στην Τουρκία η Εθνική μας ομάδα.

Τα παιδιά του Κώστα Τσάνα αντιμετωπίζουν το πανίσχυρο Μεξικό και στην πρεμιέρα θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στη Βραζιλία το Confederation Cup θα μας προσφέρει σήμερα το καλύτερο παιχνίδι από την αρχή του τουρνουά. Η Βραζιλία φιλοξενεί την Ιταλία και συνολικά 9 παγκόσμια κύπελλα θα… βρεθούν στο χορτάρι του «Arena Fonte Nova» σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να μας καθηλώσει. Κατά τα άλλα το κουπόνι μας περιλαμβάνει αγώνες για την Α’ και Β’ Νορβηγίας, την Αμερική, την Αργεντινή και τη Β’ Ισπανίας.

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το πρωτάθλημα της Νορβηγίας και τον «Άσσο» της Ρόζενμποργκ κόντρα στην Στρόμσγκοντσετ σε απόδοση 1.75.Η γηπεδούχος έΈδειξε επηρεασμένη από τη διακοπή στην αρχή του αγώνα με την Τρόμσο για το Κύπελλο, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε και πήρε εν τέλει την πρόκριση. Παρότι μέχρι στιγμής έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της η Ρόζενμποργκ, διατηρείται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με την απόσταση της από την πρωτοπόρο Στρόμσγκοντσετ να είναι στους 5 βαθμούς και έτσι το αποψινό να είναι ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδια για την εξέλιξη των πραγμάτων στην κορυφή του Νορβηγικού πρωταθλήματος. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος είχε πανηγυρίσει σημαντικό διπλό στην έδρα της Βαλερένγκα, ενώ διατηρεί αήττητο 6 αγωνιστικών, με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Πάμε με την εμπειρία, τη φανέλα και την έδρα θεωρώντας πως η Ρόζενμποργκ θα κάνει τα πάντα για να μειώσει τη διαφορά. Συνεχίζουμε με Β’ Νορβηγίας όπου έχουμε επιλέξει το «Διπλό» της Μπόντο Γκλιμτ κόντρα στην Κόνγκσβίνγκερ σε απόδοση 2.35.

Με 23 τέρματα ενεργητικό, η Μπόντο Γκλιμτ διαθέτει την καλύτερη επίθεση της Αντεκολίγκα. Ρεκόρ και στην άμυνα για τους φιλοξενούμενους καθώς έχουν δεχθεί 10 γκολ στο φετινό Πρωτάθλημα (καλύτερη άμυνα μαζί με τη Σάντεφιορντ), τα οκτώ από αυτά εκτός έδρας. Είναι από τις πιο «καυτές» ομάδες της Αντεκολίγκα, κάτι το οποίο απέδειξε και μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο, όταν προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης επικρατώντας 2-1 της Οντ Γκρένλαντ. Σε επίπεδο Πρωταθλήματος προέρχεται από τη νίκη με 2-1 επί της Στάμπαεκ και πλέον είναι αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης (9-2-0), ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα έχει πανηγυρίσει ισάριθμες επιτυχίες. Σήμερα με τρίποντο θα μείνει μόνη της στην κορυφή, ξεφεύγοντας τρεις βαθμούς από τη Σάντεφιορντ. «Πατάμε» στη φόρμα και την ποιότητα και επλέγουμε το «Διπλό» σε καλή απόδοση.

Κλείνουμε τα σημερινά προγνωστικά με τον «Άσσο» Draw No Bet του Ντάλας κόντρα στο Κάνσας σε απόδοση 1.70. Προσπαθεί να βρει μια σταθερότητα στην απόδοση του το Ντάλας, που προέρχεται από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων για πρωτάθλημα και US Open Cup. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια, στα οποία υπέστησαν μόλις μια ήττα, αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής από το Πόρτλαντ. Παρά την ήττα, το Ντάλας συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Δυτικής Περιφέρειας και τη δεύτερη θέση της συνολικής βαθμολογίας του MLS, θέσεις απ’ όπου δύσκολα θα υποχωρήσει. Επιστρέφει ο αξιόλογος επιθετικός, Μπλας Πέρεζ, ο οποίος μεταμορφώνει την επίθεση όταν βρίσκεται στο γήπεδο. Πάμε με την έδρα και καλύπτουμε σε περίπτωση ισοπαλίας, αφού με το Draw No Bet που επιλέγουμε αν το ματς έρθει «Χ» παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore και ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για τις Μεταγραφές ΠΑΟΚ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares