Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2013 14:23

Για το 3Χ3 η Εθνική, κρατάνε Ουγκάντα και Πράσινο Ακρωτήρι, άσσος η Σαραγόσα

Μετά τη χθεσινή μέρα που περιελάμβανε αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ με την επιλογή μας 2 ή 3 γκολ να μας πληρώνει σε όλα τα παιχνίδια που επιλέξαμε επιστρέφουμε σήμερα στο μπάσκετ και στην προσπάθεια της Εθνικής μας να κάνει το 3Χ3 στο Eurobasket 2013 κόντρα στην Τουρκία.

Τα παιδιά του Σάντος με τη νίκη τους χθες επί του Λιχνενστάιν ανέβηκαν στην πρώτη θέση καθώς δέχτηκαν ένα ανέλπιστο δώρο από τη Σλοβακία που νίκησε με 1-0 τη Βοσνία. Σήμερα το συγκρότημα του Τρινκιέρι ευελπιστεί να συνεχίσει και χωρίς τον Σπανούλη που είναι τραυματίας τις θετικές εμφανίσεις του και να «κλειδώσει» την πρώτη θέση του Δ’ Ομίλου. Πάντως σήμερα στο πρόγραμμα υπάρχει ένα μεγάλο κουπόνι που αποτελείται μεταξύ άλλων από αγώνες για τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, τη Β’ Ιταλίας, τη Β’ Ισπανίας, τη Β’ Ολλανδίας και αναμετρήσεις για τη Βραζιλία και την Αμερική.

Πάμε στα σημερινά μας προγνωστικά και αρχίζουμε από τα δυνατά μας σημεία που έρχονται από τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 για τη ζώνη της Αφρικής. Αρχικά βρίσκουμε στοιχηματική ευκαιρία στο Χ2 της Ουγκάντας επί της Σενεγάλης σε απόδοση 2.80. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο του Μαρακές στο Μαρόκο, καθώς η Σενεγάλη είναι τιμωρημένη έπειτα από τα έκτροπα τον Οκτώβριο του 2012 στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού. Μεγάλη στιγμή σήμερα για την Ουγκάντα, που εκμεταλλεύτηκε τα στραβοπατήματα της Σενεγάλης και έφτασε στο σημείο να την απειλεί με αποκλεισμό. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο σερί νίκες κόντρα σε Λιβερία και Ανγκόλα, αμφότερες εντός έδρας και δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να προκριθούν. Το κακό για την Ουγκάντα είναι ότι εξυπηρετείται μόνο από τη νίκη, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να βγει στο γήπεδο για να επιτεθεί στη Σενεγάλη, μια πιο ποιοτική ομάδα, με περισσότερο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Από την άλλη η Σενεγάλη παίζει για δύο αποτελέσματα αφού της κάνει και το «Χ». Το δεύτερο σημείο μας από την ίδια διοργάνωση είναι το Χ2 στην αναμέτρηση Τυνησία – Πράσινο Ακρωτήριο σε απόδοση 2.10 στην Mybet. Το Πράσινο Ακρωτήριο, από την πλευρά του, θέλει να συνεχίσει να... κυνηγά το όνειρο της παρθενικής συμμετοχής σε τελική φάση Μουντιάλ, επωφελούμενο από την υπέρ του κατακύρωση στα «χαρτιά» των δύο παιχνιδιών του ομίλου με την Ισημερινή Γουινέα (0-3 και 3-0 αντίστοιχα), λόγω αντικανονικής συμμετοχής ενός παίκτη. Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια του ομίλου το Πράσινο Ακρωτήριο μέτρησε 2 ήττες (εκτός έδρας από Σιέρα Λεόνε και εντός έδρας από Τυνησία), ενώ η μοναδική... κανονική του ήταν το εντός έδρας 1-0 επί της Σιέρα Λεόνε στις 15 Ιουνίου. Σε κάθε περίπτωση, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 2η θέση με 9 βαθμούς και θέλουν μόνο νίκη στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να «κλέψουν» την πρωτιά από την Τυνησία (11β.) και να προκριθούν αυτοί στον 3ο γύρο. Αρκετοί παίκτες της ομάδας αγωνίζονται στην πορτογαλική Liga Sagres (όπως ο μέσος Μπαμπάνκο και ο επιθετικός Τζανίνι). Ακόμα ένα δυνατό σημείο έρχεται από τη Β’ Ισπανίας και είναι ο «Άσσος» της Σαραγόσα κόντρα στη Λούγκο σε απόδοση 1.73. συγκομιδή των δύο βαθμών στις πρώτες τρεις αγωνιστικές μόνο ικανοποιημένη δεν αφήνει τη Σαραγόσα, η οποία δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα την παρθενική ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα, χάνοντας εκτός έδρας από την Μπαρτσελόνα Β. Οι πρώτες δύο αγωνιστικές συνδυάστηκαν με ισόπαλα αποτελέσματα (με Χέρκουλες εκτός και με Μιραντές εντός). Η ομάδα του Πάκο Ερέρα ξεκινάει σήμερα μία τριάδα αγώνων, την οποία είναι... υποχρεωμένη να συνδυάσει με επιτυχή αποτελέσματα. Πέρα από το σημερινό ματς με τη Λούγκο, υποδέχεται το ερχόμενο σαββατοκύριακο την Τενερίφη, ενώ μεσοβδόμαδα δοκιμάζεται στην έδρα της Αλαβές στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Κόπα ντελ Ρέι (νοκ-άουτ παιχνίδι). Λόγω έδρας, ρόστερ και εμπειρίας κρατάμε τον «Άσσο» που θα αναπτερώσει το ηθικό των γηπεδούχων. Από τη Β’ Ολλανδίας έχουμε επιλέξει δύο σημεία.

Συγκεκριμένα το 1Χ στον αγώνα Άλμιρε Σίτι – Σπάρτα Ρότερνταμ σε απόδοση 1.95 και το Χ2 της Τέλσταρ κόντρα στη Ντε Γκράαφστσαπ σε απόδοση 2.40. Η Άλμιρε Σίτι μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών την προηγούμενη εβδομάδα, είχε δύο δύσκολα παιχνίδια. Αρχικά με την Τέλσταρ εντός έδρας και στη συνέχεια με τους νέους της Τβέντε, εκτός. Κατάφερε να αντεπεξέλθει και στα δύο, αρχικά με την Τέλσταρ φέρνοντας 1-1, ενώ με την Τβέντε την περασμένη Δευτέρα, είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία αν και σε κάποια σημεία χρειάστηκε και τον παράγοντα τύχη για να κρατήσει το μηδέν και να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας. Είναι σε ανοδική πορεία, καθώς μετά τη νίκη επί της Ακίλιζ 29, ήρθαν οι δύο ισοπαλίες με δύο ανώτερους αντιπάλους και τώρα καλείται να πιστοποιήσει την καλή της κατάσταση, κάνοντας τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, απέναντι στη Σπάρτα Ρότερνταμ. Από τη Βραζιλία που χθες «πλήρωσε» εύκολα ο «Άσσο» της Σεάρα (4-2 τη Σάο Καετάνο σε απόδοση 1.80) έχουμε ξεχωρίσει δύο σημεία για σήμερα. Πρόκειται για τον «Άσσο» της Σάντος κόντρα στην Γκοϊάς σε απόδοση 1.83 και για τον «Άσσο» Draw No Bet της Βιτόρια Μπαΐα κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο σε απόδοση 1.93. Τέλος από την Κόνφερανς κρατάμε το 2 (Draw No Bet) της Ρέξαμ κόντρα στη Νόνιτον σε απόδοση 2.35.

Στο Μπάσκετ σήμερα η Εθνική μας επιστρέφει στην αγωνιστική δράση αντιμετωπίζοντας την Τουρκία που καίγεται για τη νίκη. Ο Σπανούλης το πιθανότερο είναι να δει το ματς από τον πάγκο, ενώ τα παιχνίδια με τη γείτονα χώρα είναι πάντα ντέρμπι. Η Ελλάδα μπορεί να κερδίσει, αλλά δύσκολα θα ξεφύγει η διαφορά. Προτιμούμε να μην ασχοληθούμε στοιχηματικά με το συγκεκριμένο ματς, αφού από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν δύο σημεία. Ο λόγος για το +5.5 της Φινλανδίας κόντρα στην Τουρκία σε απόδοση 1.90 και το +8 της Γεωργίας με αντίπαλο τη Σλοβενία. Ιταλοί και Φινλανδοί πηγαίνουν με την ψυχολογία στα ύψη στη σημερινή αναμέτρηση. Το παιχνίδι θα έχει χαρακτήρα ντέρμπι και αναμένεται να είναι αρκετά «κλειστό». Πιστεύουμε πως οι Φινλανδοί όπως και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και σήμερα θα δείξουν ένα καλό πρόσωπο και θα παλέψουν μέχρι το τέλος. Οι Σλοβένοι απέδειξαν απέναντι στους Ισπανούς ότι δεν αστειεύονται, ωστόσο η Γεωργία έχει με τη σειρά της αποδείξει ότι δεν αποτελεί εύκολη «λεία» για κανέναν αντίπαλο και μπορεί να διατηρηθεί κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Στο US Open o Τζόκοβιτς παίζει σήμερα με τον Βαβρίνκα. Αναμφίβολα ο Πολωνός θα χρειαστεί σε εξαιρετική ημέρα το σερβίς του, το οποίο θα παίξει καθοριστικό παράγοντα στην εξέλιξη του ματς. Ο Τζόκοβιτς έχει την δυνατότητα να διατηρεί καλό βάθος στα χτυπήματα του σημαδεύοντας τις γραμμές του court και έτσι με το Βαβρίνκα ένα με δύο μέτρα πίσω από την baseline, η επιθετικότητα του μειώνεται αισθητά και κάθε ρηχό χτύπημα αναμένεται να τιμωρείται άμεσα από τον Σέρβο.  Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως ο Βαβρίνκα βρίσκεται στην κορυφαία φόρμα της καριέρα τους παίζοντας εκπληκτικό τένις, ωστόσο ο Τζόκοβιτς ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς να διαχειρίζεται τέτοια ματς και με την προοπτική ενός μεγάλου ντέρμπι με τον Ναδάλ στον τελικό, θα επιδιώξει να τελειώσει το γρηγορότερο δυνατό το σημερινό ματς χωρίς να σπαταλήσει περιττές δυνάμεις. Έτσι θεωρούμε πως ο Βαβρίνκα ίσως καταφέρει να κοντράρει τον Νόλε κατακτώντας το πολύ ένα σετ, όμως ο Σέρβος θα φτάσει στην επικράτηση καλύπτοντας και το handicap που μας προσφέρουν οι book. Εμείς κρατάμε το -5.5 games του Σέρβου σε απόδοση (1.80).

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο Eurobasket 2013.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares