Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 16:22

Πετρόφ και Γκάμπι ξανασμίγουν στη Νάξο

Ο Βούλγαρος προπονητής, Ατάνας Πετρόφ «ξανασμίγει» με την Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα (φωτό από τα παλιά) στον Πανναξιακό αφού πρώτα έλυσε τη συνεργασία του την ομάδα που συνεργαζόταν.

Μπορεί ο Βούλγαρος κόουτς που βρίσκεται από σήμερα στην Αθήνα να δήλωνε στο Volleyplanet νωρίς το απόγευμα  πως: «Ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία με τον Πανναξιακό, αλλά είμαστε κοντά», θέλοντας να κρατήσει χαμηλά τους τόνους παραμονή ευρωπαϊκού αγώνα για τις Ναξιώτισσες αλλά η ιστοσελίδα της… πρώην ομάδας του Πετρόφ (Монтана) έκανε πρόωρη ανακοίνωση αργά το βράδυ με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση στο πλούσιο βιογραφικό του!

Η άριστη σχέση της Τσβετάνοβα με τον έμπειρο τεχνικό με τον οποίο έχει συνεργαστεί ήταν το «κλειδί» για τη συμφωνία με την ομάδα της Νάξου αφού ο Πετρόφ είχε ομάδα στη Βουλγαρία ως πρώτος προπονητής της Μοντάνα.

«Η προσφορά είχε μεγάλα πλεονεκτήματα και εξαιρετικές συνθήκες, με την ελπίδα να τελειώσω το έργο για το οποίο έχω έρθει», είπε ο Ατάνας Πετρόφ, ο οποίος θα ξανασυνεργαστεί με τη «Γκάμπι» μετά την Τάργκα Μούρες και φυσικά θα έχει την πρόκληση να ολοκληρώσει την εξαιρετική δουλειά του Ζόραν Κόβαζιτς.

Πάντως, για να… γλυκάνει και την πρώην ομάδα του, ο Πετρόφ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο που δείχνει κατανόηση και δεν εμποδίζει να συνεχίσω στον Πανναξιακό. Είχα την τύχη να συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους. Λυπάμαι μόνο που δεν θα μπόρεσα να το φτάσω μέχρι το τέλος και να κερδίσω το πρωτάθλημα, αλλά εγώ ειλικρινά θέλω να ευχηθώ στους αθλητές και ένα που θα έρθει στο σπίτι μου. Στη Μοντάνα αφήνω πολλούς φίλουςκαι μπορεί μια μέρα να είμαστε και πάλι μαζί», κατέληξε ο Πετρόφ συγκινημένος στο τηλέφωνο λίγα λεπτά αφότου ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον Πανναξιακό!

Πηγή: volleyplanet.gr

petrov gabi1

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares