×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016 00:43

O Πανναξιακός συμμετέχει στο #OneDayMore4Volleyball

O Πανναξιακός ΑΟΝ συμμετέχει στην εκστρατεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας βόλεϊ να αξιοποιήσει την 29η Φεβρουαρίου με σκοπό να φέρει περισσότερο κόσμο κοντά στο άθλημα του βόλεϊ. O Πανναξιακός ΑΟΝ συμμετέχει στην εκστρατεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας βόλεϊ να αξιοποιήσει την 29η Φεβρουαρίου με σκοπό να φέρει περισσότερο κόσμο κοντά στο άθλημα του βόλεϊ.

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία βόλεϊ σε συνεργασία με της Εθνικές ομοσπονδίες κάθε χώρας, διοργάνωσε ένα πανευρωπαϊκό event ώστε να αξιοποιηθεί η επιπλέον ημέρα του Φεβρουαρίου παίζοντας όλη η Ευρώπη βόλεϊ.

Αυτή την ημέρα την 29η Φεβρουαρίου 2016, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία βόλεϊ πραγματοποιεί μια εκστρατεία που στόχο έχει να φέρει όλο τον κόσμο – αθλητές επαγγελματίες και μη,  τους νέους, τους ενήλικες, τα παιδιά ανεξαρτήτου τεχνικής δεξιότητας και φυσικής ικανότητας- σε ένα πνεύμα φιλίας και «fair play» για το άθλημα του βόλεϊ.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ρεκόρ με τα περισσότερα παιχνίδια σε μια ημέρα σε ολόκληρη την Ευρώπη και το βόλεϊ σε πρώτο χρόνο να βγει στο προσκήνιο ως το πρώτο άθλημα που αναλαμβάνει τέτοια δράση! Δυο ομάδες των έξι θα αγωνιστούν σε ένα σετ των 29 πόντων! Ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος Νάξου, αγαπά το βόλεϊ και στις 29 Φεβρουαρίου 2016 δηλώνει παρών σε ένα ξεχωριστό πανευρωπαϊκό event!

Το απαγορευτικό απόπλου των πλοίων λόγω ισχυρών ανέμων στο Αιγαίο, κράτησε της αθλήτριες της ομάδας μας στην Αθήνα στερώντας τους την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αυτό το event, αλλά ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή των νεανίδων του συλλόγου και με τις Σία Τοτσίδου – Ελένη Φάρκωνα που είχαν επιστρέψει ήδη στο νησί.

Για την ιστορία, το σκορ του αγώνα έληξε 21-29 υπέρ της «μπλε» ομάδας αλλά σημασία έχει πως το χάρηκαν όλες οι αθλήτριες που συμμετείχαν στον αγώνα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares