×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 15:08

Η πασαδόρος της Ελπίδας στον Πανναξιακό

Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει από το sportcyclades.gr ο Πανναξιακός συνεχίζοντας το μεταγραφικό κρεσέντο ανακοίνωσε ακόμα μία αθλήτρια ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ του για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά την ανανέωση των Τοτσίδου (ακραία) και Δρακουλίδου (πασαδόρος) και την απόκτηση της Μαρίας Οικονομίδου (κεντρική) από τον ΑΟ Θήρας, η τέταρτη Ελληνίδα αθλήτρια που συμπληρώνει το ρόστερ της ομάδας της Νάξου είναι η 26χρονη Βίκυ Σεφεριάδου. Γεννημένη στις 27 Μαρτίου 1990 και με ύψος 185εκ. η περσινή πασαδόρος της Ελπίδας Αμπελοκήπων ήταν το μυαλό της ομάδας και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της Ελπίδας στα σαλόνια και πιο συγκεκριμένα στην Α1 εθνική κατηγορία βόλεϊ γυναικών.

Ο προπονητής του Πανναξιακού ΑΟΝ Γιώργος Ρούσης όπως είχε δηλώσει στην ραδιοφωνική συνέντευξη του στον δημοσιογράφο του "Aegean Voice 107,5" και συνεργάτη του sportcyclades.gr, Νικόδημο Λιανό, έχει ήδη "κλείσει" το ρόστερ της ομάδας και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. 

Δείτε στο βίντεο τον τελευταίο πόντο που έδωσε την άνοδο στην Α1 γυναικών στην προηγούμενη ομάδα της Σεφεριάδου, Ελπίδα Αμπελοκήπων.(deltasport.gr)

 

Η ανακοίνωση όπως δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα του Πανναξακού ΑΟΝ, paon.gr :

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σωματείο μας και το νησί μας την πασαδόρο Βασιλική Σεφεριάδου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, ύψους 1.85 και γεννημένη το 1990, βοήθησε τα μέγιστα την περυσινή περίοδο την Ελπίδα Αμπελοκήπων, να κερδίσει την άνοδό της στην Α1 Γυναικών, ενώ έχει αγωνιστεί στην ανώτατη κατηγορία στο παρελθόν και με την ομάδα του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου.

Καλωσορίζουμε την ταλαντούχα αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι ότι με την αγωνιστική της παρουσία θα συμβάλει στην προσπάθεια για επίτευξη των στόχων του Πανναξιακού, στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις».

Με τιμή, Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας η Βίκυ δήλωσε στην ιστοσελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στον Πανναξιακό και θα ήθελα να ευχαριστήσω προπονητή και σύλλογο που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Από πλευράς μου θα δουλέψω και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Τέλος εύχομαι εγώ και οι συναθλήτριες μου να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν με υγεία".

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares