Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 11:31

Ολοκληρώθηκε η σχολή διαιτησίας βόλεϊ στη Πάρο

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής Πειραιά (ΣΥΔΠΕΔΑΠ), υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδος (ΟΔΒΕ) και σε συνεργασία με τα σωματεία  Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκού, Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ και Α.Ο. ΠΑΡΟΥ διοργάνωσαν την 1η σχολή νέων διαιτητών βόλεϊ, στην αίθουσα προβολών του ΕΠΑΛ Πάρου το τριήμερο 3,4 και 5 Μαρτίου 2017.

 Στην σχολή διαιτησίας δίδαξε ο Καθηγητής Διαιτησίας κ. Διαμαντόπουλος Γιώργος. Εκπρόσωπος του ΣΥΔΠΕΔΑΠ ήταν η διαιτητής εθνικών κατηγοριών και μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου κ. Καντλή Κωνσταντίνα, η οποία ήταν γραμματέας και βοηθός του κυρίου Διαμαντόπουλου στα θέματα του φύλλου αγώνα.

 Την σχολή παρακολούθησαν και τις τρεις μέρες 21 ενδιαφερόμενοι από τους οποίους οι 17 ολοκλήρωσαν την σχολή με την συμμετοχή τους στις προβλεπόμενες εξετάσεις για την απόκτηση του διπλώματος διαιτησίας. Οι υπόλοιποι 4 είναι ήδη πιστοποιημένοι διαιτητές Πετοσφαίρισης και συμμετείχαν ως παρατηρητές.

 Οι εντυπώσεις όλων ήταν εξαιρετικές και τα σχόλια ενθουσιώδη.

 Ο κ. Διαμαντόπουλος  μας δήλωσε μεταξύ άλλων « …η σχολή είχε επιτυχία, το επίπεδο ήταν υψηλό και σε αυτό βοήθησε το ότι η πλειοψηφία των συμμετασχόντων γνώριζε βόλεϊ. Η ύλη της σχολής εξαντλήθηκε με το παραπάνω με αναλύσεις, διευκρινήσεις, παραδείγματα.  Θα είμαι στη διάθεσή σας για περαιτέρω βοήθεια και υποστήριξη με επιμορφωτικά σεμινάρια… »

 Όλοι όσοι συμμετέχουμε στα αθλητικά δρώμενα της Πάρου μέσω των Σωματείων μας, αισθανθήκαμε ικανοποίηση μετά την ολοκλήρωση της 1η Σχολής Διαιτησίας Πετοσφαίρισης στην Πάρο, προσθέσαμε ένα λιθαράκι στην ανοδική πορεία και εξέλιξη του βόλεϊ στην Πάρο.

  Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Διαμαντόπουλο για την συνεργασία και τις πολύτιμες συμβουλές του.

Ευχαριστούμε την ΕΟΠΕ για τη συμβολή της και τον κ. Γιώργο Βλάχο , Πρόεδρο του ΣΥΔΠΕΔΑΠ για την οργάνωση και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

 Τον κ. Μαλινδρέτο Χαράλαμπο, Πρόεδρο της Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πάρου και τον κ. Φλέσσα Νικόλαο, Διευθυντή του ΕΠΑΛ Πάρου για την παραχώρηση της αίθουσας προβολών,

την Blue Star για την έκδοση εκπτωτικών εισιτηρίων,

το ξενοδοχείο OASIS, για την διαμονή,

τα εστιατόρια: Μπριζολάδικο και Πιάτσα για τα γεύματα που πρόσφεραν στους εκπαιδευτές.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υποψήφιους διαιτητές για τη συμμετοχή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλά παιχνίδια.

Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκός - Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας - Α.Ο. Πάρου

17203905_1486106944747252_411201757_n.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κακουράτου η επιστροφή; Ανανέωσε και με Ζήση »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares