Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017 16:01

Πραγματοποιήθηκε το ''Μεικτό Τουρνουά Beach Volley'' του Ν.Ο. Πάρου

    Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών και για τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου είναι παραδοσιακά ο μήνας των μεγάλων τουρνουά beach volley.

Από τις 10 μέχρι τις 13 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το μεικτό τουρνουά beach volley, με τη συμμετοχή 27 ομάδων και συνολικά 55 αθλητών. Όπως ήταν αναμενόμενο, το επίπεδο ήταν για μία ακόμα φορά πολύ ψηλό, ο ανταγωνισμός έντονος και έτσι απολαύσαμε συναρπαστικούς αγώνες, με ανατροπές και αγωνία μέχρι και τον τελευταίο πόντο !

             Μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα των Βλαχάκη Σταύρου - Πάικου Σοφίας, που στον τελικό επικράτησε της ομάδας των Μήττα Κων/νου - Σπανοπούλου Υβόννης με 2 - 1 σετ.

             Την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα των Γεωργούλα Αλέξανδρου - Δάγκα Φωτεινής.

            Οι τελικοί αγώνες έγιναν υπό το φως των προβολέων, είχαν live μετάδοση μέσω facebook και τους παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του αθλήματος.

  Τις απονομές έκαναν η αντιδήμαρχος Δήμου Πάρου κα Σαρρή Δώρα, ο έφορος του τμήματος beach volley του Ομίλου κος Καβάλης Μανώλης και ο φίλος και επί σειρά ετών θερμός υποστηρικτής του αθλήματος κος Χαλκούσης Λορέντζος.

  Στους νικητές δόθηκαν μετάλλια, κύπελλα και δώρα και σε όλους τους αγωνιζόμενους αναμνηστικά διπλώματα.

              Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, για τη συμμετοχή και για το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι που έδειξαν σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

  Ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν εθελοντικά όλες αυτές τις μέρες στη διοργάνωση του τουρνουά και ιδιαίτερα τον Σταύρο Βλαχάκη, που αφιέρωσε ατελείωτες ώρες στην παραλία, μεριμνώντας και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

  Πολλές ευχαριστίες και στους χορηγούς μας, που απέδειξαν και πάλι έμπρακτα τη στήριξή τους στον Όμιλο.

  Συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά τη BLUE STAR FERRIES και τη HELLENIC SEAWAYS  για την προσφορά εισιτηρίων στους νικητές,  την κάβα Αρχίλοχος για τη χορηγία σε νερά, την εταιρία ΕΨΑ για τα αναψυκτικά, την παριανή μπύρα 56, καθώς και την LS πληροφορική και το εστιατόριο Χριστιάνα για τη χορηγία των t-shirt του τουρνουά.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πάρου για την έμπρακτη στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια στο πολύπλευρο έργο του ομίλου.

             Αξίζει να αναφέρουμε ότι και φέτος τα τουρνουά μας είναι αναγνωρισμένα από την Ε.Ο.ΠΕ. ( Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) και έχουν ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα αγώνων. Παράλληλα αυτό το καλοκαίρι ο Όμιλός μας είναι αναγνωρισμένος φορέας- διοργανωτής αγώνων beach volley και το γήπεδο, μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας, είναι πιστοποιημένο και πληροί τις προδιαγραφές της Ομοσπονδίας.

   Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Σαββατοκύριακο 19 και 20 Αυγούστου, που θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά under 20, με το οποίο κλείνει ο κύκλος των τουρνουά για τη φετινή χρονιά.

ΝΟ Πάρου

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares