Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 18:51

Ιστορική νίκη για τις Παγκορασίδες του ΑΜΣ Φιλωτίου

Κάτι παραπάνω από ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του βολεϊκού σωματείου, καθώς μετά από 2 χρόνια σκληρής δουλειά του τμήματος έχουν αρχίσει να γίνονται ορατά τα πρώτα αποτελέσματα.

Η συνεργασία με τον Γιώργο Δερμάτη, έναν από τους κορυφαίους και καταξιωμένους προπονητές του Ελληνικού Βόλεϊ στις μικρές ηλικίες είχε λίγο πολύ προδιαγεγραμμένη πορεία και πλέον στο Φιλώτι μπορεί να είναι περήφανοι, καθώς τα αποτελέσματα και σε επίσημους αγώνες δείχνουν ότι όλα οδεύουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Φυσικά ο λόγος γίνεται για την πρώτη, ιστορική νίκη του τμήματος Παγκορασίδων, επί του Πανναξιακού με 3-0, στον αγώνα που έγινε την Κυριακή 18/3 στο κλειστό Δημήτριος Περιστεράκης.

Αναφορικά με το παιχνίδι αυτό κρίθηκε ως εντυπωσιακό και πολύ ενδιαφέρον, καθώς αγωνίστηκαν δύο πολύ δυνατές και αξιόλογες ομάδες.

Οι παίκτριες του Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παίζοντας δυναμικά στα 3 σετ και κατακτώντας δικαίως τη νίκη.

Από την άλλη οι παγκορασίδες του ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΥ αντιστάθηκαν σθεναρά σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κατέβαλλαν σημαντική προσπάθεια να ανατρέψουν το σκορ.

 

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 3-0 σετ

ΑΜΣ Φιλωτίου (Δερμάτης): Καλκάνη Μαριάννα, Ψαρά Κατερίνα, Σαλτερή Παρασκευή, Πατσιούρα Σοφία, Φραγκοπούλου Κυριακή, Σαρλάνη Φρόσω, Βασιλάκη Μαρία Ελένη, Βασιλάκη Ειρήνη, Βασιλάκη Κατερίνα, Ψαρά Μαρία, Καραπάτη Μαρία, Βόμβα Νικολίνα

Πανναξιακός ΑΟΝ  (Τσιουπλής): Κουριδάκη Μαριλίζα, Βαθρακοκοίλη Δέσποινα, Γρυλάκη Γεωργιάννα, Ξενάκη Σοφία, Καλογείτωνα Κατερίνα, Φακίνου Ειρήνη, Ιωάννου Μεριλίνα, Σουσούνη Χριστίνα, Βαθρακοκοίλη Αντωνία, Κουφοπούλου Βασιλική.

Διαιτητής: Κατερίνα Μουστάκη
Γραμματεία: Στέλλα Τζακωνιάτη

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares