Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 21:50

Παννάξιες πρωταθλήτριες Κυκλάδων οι Κορασίδες του ΑΣΕ Νεωρίου [vid-pics]

Ακόμα ένα τίτλο πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη του ο ΑΣΕ Νεωρίου, που ήταν ο μεγάλος νικητής του final four  της Κ16, που διεξήχθη στο νησί της Νάξου μεταξύ 26 και 27 Ιουνίου στο νησί της Νάξου.

Οι αθλήτριες του Χρήστου Σκρέτα επικράτησαν στον τελικό της διοργάνωσης με 3-0 σετ του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου, κατακτώντας πανάξια το πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων βρέθηκαν στον τελικό μετά την επικράτησή τους, στους δύο ημιτελικούς. Το συγκρότημα του Γιώργου Αλτουβά νίκησε στον ημιτελικό με 3-0 (25-20, 25-19, 25-21) του Α.Ο. Θήρας, ενώ ο ΑΣΕ Νεωρίου επικράτησε με 3-1 του οικοδεσπότη Απόλλων Νάξου και πέρασε στον τελικό.

Το Νεώριο έδειξε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, καθώς ήταν καλύτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι έφτασε δίκαια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ASE NEORIOU K16 pan

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο ΑΣΕ Νεωρίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε από νωρίς να ξεφύγει στο σκορ και να αποκτήσει μία διαφορά ασφαλείας. Από την άλλη πλευρά, ο Φοίνικας Σύρου προσπάθησε στα μέσα του σετ να… μαζέψει τη διαφορά, μειώνοντας ακόμη και στους δύο πόντους, όμως και πάλι το Νεώριο πάτησε… γκάζι και έφτασε σχετικά εύκολα στην κατάκτηση του σετ με 25-20.

Η εικόνα στο δεύτερο και τρίτο σετ ήταν παρόμοια, μιας και η ομάδα του κ. Αλτουβά έμπαινε καλύτερα, όμως το Νεώριου αντιδρούσε γρήγορα και έπαιρνε κεφάλι στο σκορ.

Οι δύο ομάδες από την Σύρο πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και αποδεικνύοντας παράλληλα την καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής τους.

Διαιτητές: Θεοδοσίου - Χριστουλάκη. Γραμματεία: Τσακωνιάτη 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Θεοδοσίου στις Κυκλάδες, καθώς ως εκπαιδευτικός παίρνει μετάθεση στην ιδιαίτερη του πατρίδα, το Αγρίνιο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στον αθλητισμό.

THODOSIOU XRISTOULAKI

ΑΣΕ Νεωρίου – Α.Ο. Φοίνικας Σύρου 3-0

Τα σετ: 25-20, 25-18, 25-19

ΑΣΕ Νεωρίου Χρήστος (Χ. Σκρέτας): Καλμπουράκη, Μπάσα, Πιταούλη Μαρία, Σταχτά, Λέστου, Παραβάλου, Πιταούλη Όλγα, Στεφανάκη.

ASE NEORIOU K16

Α.Ο. Φοίνικας Σύρου (Γ. Αλτουβάς): Κολλάρου, Κυριακοπούλου, Λυκιαρδοπούλου, Παπαγεωργίου, Σακελλαρίου, Καλλίγερου, Κορφιάτη, Λεκάκη, Νάκα-Ηπιώτη

FOINIKAS K16 2

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε και φωτογραφίες 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares