Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 22:32

Ώρα Κυπέλλου για τον ΑΟ Θήρας: Δοκιμασία στη Μίκρα με τον Άρη για την πρόκριση στα ημιτελικά

Η ώρα του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών έφτασε. Ο Α.Ο. Θήρας ρίχνεται αύριο βράδι στη μάχη της διάκρισης με στόχο την πρόκρισή του για 6η σερί χρονιά στις «4» κορυφαίες ομάδες του θεσμού.

Ο φετινός δρόμος για το 17ο Final-4 του Λουτρακίου (8-10/3) περνάει για την ομάδα μας την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου από το κλειστό της Μίκρας, όπου οι αθλήτριες του Ματέο Φρέσκι αντιμετωπίζουν στις 20.00 τον Άρη Θεσσαλονίκης, στα προημιτελικά της φετινής διοργάνωσης.

Ο Α.Ο Θήρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξίδεψε το απόγευμα για τη «Νύμφη του Θερμαϊκού» με πολύ καλή ψυχολογία, ενώ αύριο το πρωί θα προπονηθεί στην έδρα του αγώνα.

Απέναντι στoν σύλλογο της Θεσσαλονίκης η ομάδα μας μετράει στη φετινή σεζόν μία εκτός έδρας νίκη στον Α’ γύρο του πρωταθλήματος, ωστόσο ο αυριανός αντίπαλος θα είναι πλήρως διαφοροποιημένος από το ματς του Δεκεμβρίου, αφού έκτοτε ενισχύθηκε σημαντικά με Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες.

«Έπειτα από το τελευταίο ματς η ομάδα έχει πολύ ανεβασμένη ψυχολογία ενόψει του αγώνα Κυπέλλου. Λόγω του μικρού διαστήματος μεταξύ των δύο αγώνων, στο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας, δουλέψαμε με ταχείς ρυθμούς σε κάποια πράγματα κα σήμερα ταξιδεύουμε στη Θεσσαλονίκη. Κάθε παιχνίδι εκτός έδρας έχει τις δυσκολίες του, αλλά είναι πολύ σημαντικό για μένα το «μέταλλο» και ο χαρακτήρας που βγάζει η ομάδα και για αυτό το ματς» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός κ. Φρέσκι.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares