Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 23:27

Σήκωσε την κούπα στη Νάξο η Γυναικεία Ομάδα του Απόλλωνα Νάξου [vid-pics]

Σε οικογενειακό και σεμνό κλίμα όπως αρμόζει στην φιλοσοφία του Απόλλωνα Νάξου πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 14 Απριλίου η απονομή του τίτλου της πρωταθλήτριας ομάδας Κυκλάδων του συλλόγου.

Ο Έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης, που επί σειρά ετών αποτελεί έμπρακτο υποστηρικτή του αθλητισμού στο νησί, αλλά και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Βασίλης Φλεριανός απένειμαν τα μετάλλια και την κούπα του πρωταθλητή στα Κορίτσια, που κατέκτησαν πανάξια τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Φίλοι και γονείς που βρέθηκαν στις εξέδρες του Κλειστού Γυμναστηρίου ''Δ. Περιστεράκης'' χειροκρότησαν τα κορίτσια, τον αρχιτέκτονα της επιτυχίας, προπονητή, Γιάννη Φραγκίσκο, αλλά και τα μέλη της Διοίκησης, Πρόεδρο, Γιάννη Ρούσσο και την Έφορο του τμήματος, Ειρήνη Κουφοπούλου, που έχουν αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής τους στο σύλλογο και τις αθλήτριες του.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι, έλαβαν συμβολικά ως δώρο από ένα ημερολόγιο του Απόλλωνα, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχηθούν καλή επιτυχία στην ομάδα της Νάξου που θα εκπροσωπήσει τις Κυκλάδες στο ειδικό πρωτάθλημα για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Αιγαίου που στη συνέχεια θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες από τις απονομές: 

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares