×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 20:06

Δήλεια 2017: Πέντε χρυσά επτά αργυρά και πέντε χάλκινα για τον Α.Ο. Μυκόνου (pics)

Για 7η συνεχόμενη χρονιά διεξάχθησαν οι αγώνες στίβου τα Δήλεια στη Μύκονο, αυτή τη χρονιά μόνο για τις αναπτυξιακές ηλικίες μέχρι 13 ετών (μίνι και Β΄  Παμπαίδες και Παγκορασίδες).

Στους αγώνες, πάντα με την ενεργή στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Μυκόνου, πήραν μέρας αθλητές και αθλήτριες από 12 σωματεία:  Την ΓΕΗρακλείου, τον ΓΣ Κεραστινίου, τον Πίνδαρο Θηβών, τον ΓΑΣ Χολαργού, τον Πανελλήνιο ΓΣ, τον Πήγασο Αγίου Δημητρίου, τον Ήφαιστο Θήρας, τον ΑΟΠάρου, τον Αίαντα Τήνου, τον Παμμηλιακό, τον Ανδριακό Ο.Φ. και φυσικά τον ΑΟΜυκόνου.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, τον δυνατό αέρα και το δριμύ ψύχος οι αγώνες σημείωσαν για μία ακόμη χρονιά επιτυχία, είχαν παλμό και έκλεισαν με τον ενθουσιασμό και τις χαρούμενες φωνές των νέων αθλητών και αθλητριών. Όλοι, αθλητές και εκπρόσωποι σωματείων ανανέωσαν το ραντεβού  για το 2018.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο ΑΟΜυκόνου κατέκτησε δεκαεπτά μετάλλια, πέντε χρυσά επτά αργυρά και πέντε χάλκινα. 

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν η Πολυτίμη Μπλέτσα στα 600 ΠΚ Β, η οποία επανήλθε χωρίς πλέον ενοχλήσεις στο γονάτο που την ταλαιπώρησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο αδερφός της Κωνσταντίνος στα 600 ΠΠ μινι, η Πόπη Ελαμπάν στα 300 μ με εξαιρετική επίδοση, η έκπληξη στο μήκος Ιάκωβος Ασημομύτης και η σκυταλοδρομία 4Χ60 των ΠΚ Β΄

Στα μετάλλια βρέθηκαν επίσης η Νικόλ Κουκά δεύτερη στα 300μ επίσης με θαυμάσια επίδοση, η Νένα Ψύλια  δεύτερη στο μπαλάκι και η εκπληκτική Κατερίνα Γκόγκου στα 600μ δεύτερη τρέχοντας την απόσταση για πρώτη φορά.

Ενδιαφέρον δίδυμο εμφανίστηκε στα 60μ με τις Αθηνά Δεμένεγα και Βάγια Κυριαζίδου να παίρνουν την 2η και την 3η θέση αντίστοιχα, αλλά με την ίδια επίδοση.

Μετάλλιο κατέκτησαν και η Σαντοριναίου Παρασκευού στο μήκος (2η), ο Μηνάς Τσαουσάκης στο μπαλάκι (3ος) ο Ορφέας Τζουβαλάς στα 50μ (3ος) και ο Χρήστος Γαρόπουλος στο μήκος (3ος), ενώ αξιοσημείωτες ήταν οι εμφανίσεις της Σοφίας Νίκα και της Σοφίας Ασημομύτη, της Δήμητρας Ελαμπάν και της Ελεάνας Μπομπάι.

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό του sportcyclades.gr από τα "Δήλεια 2017"

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares