Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 14:25

Άρης Δεληβασιλείου: Απευθύνουμε κάλεσμα στους υγιώς σκεπτόμενους φίλους του Μηλέικου αθλητισμού

Μετά την απόφαση του ΣΕΓΑΣ για τη διαγραφή του Ιέρακα Μήλου από τη δύναμη του τα «Μηλέικα Νέα» επικοινώνησαν με την διοίκηση του ιστορικού σωματείου του Ιέρακα και μίλησαν με τον πρόεδρο του Άρη Δεληβασιλείου για τις πρώτες αντιδράσεις, αν υπάρχει μέλλον και φυσικά πώς μπορεί να ξαναμπεί στις ράγες ο σύλλογος.

Τα όσα είπε ο  Άρης Δεληβασιλείου:

-H ομάδα μας, 8 χρόνια μετά την επανασύσταση της, βρίσκεται σε μια σημαντική καμπή. Μετά από καλές και άσχημες στιγμές, καταφέραμε να θυμίσουμε στους παλαιότερους και να γνωρίσουμε στους νεότερους τον Ιερακα Μήλου.

Πριν 5 χρόνια φτιάξαμε μια ομάδα ερασιτεχνική, ταπεινή, με γηγενείς αθλητές, να καλλιεργεί τα ταλέντα μας και να τους δίνει τις βάσεις, ώστε να εξελιχθούν σε μια άλλη ομάδα με πιο επαγγελματικά πρότυπα.

Αυτός είναι ο στόχος που είχαμε θέσει, με αυτόν θα πορευτούμε τονίζοντας τον. Δεν είμαστε εδώ για να ανταγωνιστούμε αλλά για να συμβάλουμε. Δεν είμαι απέναντι αλλά αρωγός στον αθλητισμό του νησιού.

Ένας σύλλογος για τα παιδιά της Μήλου, όπως ακριβώς το ίδρυσαν πριν 64 χρόνια. Χωρίς ίντριγκες και ανούσιες συγκρίσεις με άλλες ομάδες, όπως σε άλλα νησιά των Κυκλάδων. Δεν έχουμε μπάτζετ, έχουμε όμως μεράκι, ώστε να υπάρχει και μια ομάδα που θα χαίρεται να βλέπει τα παιδιά της Μήλου να προοδεύουν!

Για να καταφέρουμε ξανά να γεμίσουμε το γήπεδο με κόσμο που θα έρχεται (όπως στους Αιγαιοπελαγίτικους) να τα βλέπει και να τα καμαρώνει. Που θα χειροκροτεί σε νίκες και σε ήττες, που δεν θα τον νοιάζει το αποτέλεσμα αλλά η προσπάθεια!

Σε αυτό το πλάνο και επιχείρημα χρειαζόμαστε στήριξη. Απευθύνουμε λοιπόν κάλεσμα ώστε να ηγηθούν μαζί όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλοι του Μηλέικου αθλητισμού που θέλουν να δουν περισσότερες επιλογές για τα παιδιά του νησιού μας!

Απευθύνουμε κάλεσμα και στον μεγάλο σύλλογο του νησιού μας, τον Παμμηλιακό για κοινή πορεία, πολυεπίπεδη συνεργασία και αυταπάρνηση να χαθεί το άλλο καμάρι του νησιού μας, ο ιστορικός Ιέρακας!

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares