Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 23:01

Κοίταξαν στα μάτια τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ οι έφηβοι του ΑΟ Πάρου

Την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο τόσο στο όνομα, όσο και στην κατηγορία είχαν το πρωί της Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου οι έφηβοι του ΑΟ Πάρου εν όψει της προετοιμασίας τους.

Οι νεαροί παίκτες του Θοδωρή Καζακίδη μπορεί να ηττήθηκαν με σκορ 62-53 από ένα από τα εφηβικά τμήματα του Ολυμπιακού Πειραιώς, ωστόσο κοίταξαν στα μάτια τους “ερυθρόλευκους” και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Οι νησιώτες είχαν πολύ καλή παρουσία σε σχέση με το σαββατιάτικο φιλικό με αντίπαλο τον Έσπερο Καλλιθέας, αλλά πλήρωσαν την μεγάλη τους αστοχία και τα λάθη τους στην τελική προσπάθεια. Οι προτροπές του Καζακίδη να «δώσετε το 100% των δυνατοτήτων σας» προς τους παίκτες του είχαν αποτελέσματα σε κάποια από τα διαστήματα του παιχνιδιού.

Παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα των Πειραιωτών (12-4), οι Παριανοί με πολύ καλές συνεργασίες σε άμυνα και επίθεση κατάφεραν να μειώσουν (36-29) για να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 42-31. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι, έφτασαν την διαφορά στο +15 (52-37), αλλά η ομάδα των Κυκλάδων μείωσε (56-48). Λίγο η κούραση, λίγο η αφόρητη ζέστη που επικρατούσε στο γήπεδο δεν τους άφησαν να κρατήσουν τον ίδιο ρυθμό μέχρι το φινάλε.

Ένα φινάλε που μόνο χαμόγελα είχε να δώσει στους νεαρούς παίκτες του ΑΟ Πάρου, οι οποίοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να δοκιμαστούν απέναντι σε έναν μεγαλύτερο αντίπαλο σε έναν χώρο που θα ζήλευαν κι άλλες ομάδες της επαρχίας να δώσουν το παρόν για κάποια φιλική αναμέτρηση.

ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Στο τελευταίο τεστ επί αθηναϊκού εδάφους και πριν η αποστολή του ΑΟ Πάρου επιστρέψει στην βάση της, η ομάδα των Κυκλάδων επικράτησε με σκορρ 81-61 απέναντι στην ομάδα Β' του παιδικού της Ολυμπιάδας Παπάγου προσφέροντας σκορ και θέαμα σε όσους το παρακολούθησαν την αναμέτρηση την Κυριακή το μεσημέρι.

Για την ιστορία στο παρκέ του φαληρικού σταδίου, αλλά και στο κλειστό του Παπάγου με την φανέλα του ΑΟ Πάρου, αγωνίστηκαν οι εξής: Μπάλιος, Κίτα, Κονδύλλης, Καλακώνας, Μοστράτος, Βιώνης Γ., Βιώνης Ντ., Βιώνης Κ., Βαγιόπουλος, Ζωντανός, Κούτρας, Κουρμούκης, Μυτιληναίος, Μοστράτος, Σιφναίος και Σαμαλτάνης.

  • Η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες του ΑΟ Πάρου θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια την ακτοπλοϊκή εταιρία “Blue Star Ferries” για την έκδοση των εισιτηρίων προκειμένου να παραστούν στην Αθήνα για τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

0104050607080910

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares