Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014 22:51

Συριανός και Μοστράτος στις Μικτές

Τους δύο προπονητές που θα αναλάβουν την τεχνική ευθύνη των ομάδων Νέων και Παίδων της ένωσης μας ανακοίνωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων.

MOSTRATOS 2012Τη θέση του Μανόλη Βαθρακοκοίλη που αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος προπονητής του Νηρέα Πάρου Γιώργος Μοστράτος, ενώ στις Μικτές θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Κώστα Συριανός. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και οι δύο έχουν διατελέσει παίκτες των ομάδων που τώρα αναλαμβάνουν ως προπονητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων

Η ΕΠΣ Κυκλάδων, για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, ήρθε σε συμφωνία και ανανέωσε την συνεργασία της με τον Προπονητή Κο Κώστα Συριανό . Επίσης στο Τεχνικό Τιμ θα συμμετάσχει, για πρώτη φορά, ο Προπονητής Γιώργος Μοστράτος, που συμφώνησε με την πρόταση που του κατατέθηκε, από την ΤΕ της ΕΠΣΚ . Και οι δύο Προπονητές μας είναι βγαλμένοι ποδοσφαιρικά μέσα από τα σπλάχνα του Κυκλαδίτικου Ποδοσφαίρου, με πολλές συμμετοχές στις Μικτές μας Ομάδες, δεδομένα πολύ σημαντικά για εμάς και εφόδια για τους ίδιους, που εγγυόνται την επιτυχία τους, όπως σηνέβη ήδη με τον Κ. Συριανό, αλλά και με τον απερχόμενο Εμμ. Βαθρακοκοίλη, το οποίο ευχαριστούμε για την πολυετή συνεραγσία μας .

Οι δύο Προπονητές, σε συνεργασία με την Τεχνική Επιτροπή, θα οργανώσουν την λειτουργία των Μικτών μας Ομάδων, εν όψη των επερχόμενων αγώνων τους, για την περίοδο 2014-2015 .

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares