Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 14:39

Έτοιμοι για ανακοινώσεις στον Πανθηραϊκό

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και στον Πανθηραϊκό φαίνεται πως όλο αυτό το διάστημα έχουν δουλέψει εντατικά ολοκληρώνοντας σε έναν μεγάλο ποσοστό το πλάνο για το ρόστερ που θα απαρτίζει την ομάδα την σεζόν 2015-2016.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες εκτός τους 12 που ανανέωσαν πρόσφατα το Δ.Σ. θα προχωρήσει σε περαιτέρω ανακοινώσεις μετά την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, καθώς ο Πανθηραϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τουλάχιστον έξι ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο δυναμικό του.

Μάλιστα ο Πανθηραϊκός αναμένεται να είναι ο «πρωταθλητής» της μεταγραφικής περιόδου, καθώς πηγές αναφέρουν ότι μέσα στη λίστα υπάρχουν ονόματα που έχουν μεγάλη καριέρα στην football league και αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερη ποιότητα στην ομάδα της Σαντορίνης, ενώ αίσθηση θα κάνουν και οι αποχωρήσεις από την ομάδα.

Πάντως σε κάθε περίπτωση η διοίκηση που πρόσφατα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον τεχνικό Αλέξη Κωνσταντόπουλο φαίνεται να εκπληρώνει στο απόλυτο τις επιθυμίες του και να φέρνει στην ομάδα ότι έχει ζητήσει ο κόουτς των "Μπλε".

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares