Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 20:00

Ανακοινώσεις και συγχαρητήρια για το 10ο Πανκυκλαδικό

Εδώ θα μπαίνουν οι ανακοινώσεις που σχετίζονται με το 10ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.

Άνω Μερά

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι αθλητές της Ακαδημίας του Α.Σ. Άνω Μεράς θέλουν να ευχαριστήσουν το Ξενοδοχείο ''Ρέμβη'' και το Εστιατόριο ''Σάββας'' στον Γαλλησά της Σύρου για την άψογη φιλοξενία της αποστολής μας για το ''10ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου''. Επίσης συγχαίρουμε τους διοργανωτές, τους εθελοντές και την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά για την άψογη διοργάνωση.

TO Δ.Σ ΤΟΥ ΑΣ ANΩ MEPAΣ

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Η Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα σωματεία-μέλη της Ε.Π.Σ.Κ., θέλουν να συγχαρούν δημόσια τους διοργανωτές του 10ου ΠΑΓΚΥΚΛΑΔΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ για το ευ αγωνίζεσθαι και τους εύχονται καλή επιτυχία για τη συνέχεια για τα επόμενα χρόνια και δηλώνουν ότι η Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ θα παραμείνει αρωγός δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Με τιμή      

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΦΡΕΡΗΣ                      ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ

Με τη συμμετοχή των λιλιπούτειων αθλητών του Πανσιφναϊκού πραγματοποιήθηκε και φέτος το 10ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου. Το τουρνουά φέτος διεξήχθη στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων τη Σύρο.

Όλοι στον Πανσιφναϊκό αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι για την προσπάθεια των παιδιών μας και κυρίως για το ήθος που επέδειξαν αγωνιζόμενοι δείχνοντας ότι η ονομασία του τουρνουά Ευ Αγωνίζεσθαι δεν είναι μόνο στα λόγια.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία τους και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η αποστολή της ομάδος μας στη Σύρο. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των παιδιών που μας εμπιστεύθηκαν κάτω από δύσκολες συνθήκες (ακτοπλοϊκό κλπ) τις τύχες των παιδιών τους και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ στους προπονητές των παιδιών που με μεράκι και ζήλο όλη τη χρονιά προσπαθούν να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους νεαρούς αθλητές. Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη της διοίκησης του Πανσιφναϊκού που ακολούθησαν την αποστολή φροντίζοντας να μη λείψει τίποτα στους αθλητές μας.

Δίνουμε από τώρα ραντεβού για την επόμενη χρονιά στο 11ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου!

 

ΑΟ ΣΥΡΟΥ

Οι αθλητές οι προπονητές και οι γονείς θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την επιτροπή του Πανκυκλαδικου τουρνουά αλλά και την ακαδημία Σύρος 2002 που φέτος ήταν διοργανώτρια για την άψογη διεξαγωγή του τουρνουά. Μέσα από τέτοια μεγάλα αθλητικά γεγονότα προβάλλονται και τα Νησιά μας. Συγχαρητήρια και στους εθελοντές όλων των Συριανών ακαδημιών για την μεγάλη προσπάθεια . Μπορεί τα φώτα του 10ου Πανκυκλαδικου να έσβησαν δεν έσβησε όμως η προσμονή όλων μας για το επόμενο που θα γίνει στο όμορφο νησί της Πάρου. Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του ΑΟ ΣΥΡΟΥ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Αξιότιμοι κύριοι/ες,

Ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ» & της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Άνδρου, προσωπικά και εκ μέρους των προπονητών και γονέων της Ακαδημίας μας, θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μας για την άψογη διοργάνωση και συνεργασία που λάβαμε από την ανθρώπους της διοργανωτικής επιτροπής του 10ου Παν-κυκλαδικού Τουρνουά.

Θα πρέπει να συγχαρούμε τους συν-διοργανωτές: ΕΠΣ Κυκλάδων, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Σύρου, τον χορηγό επικοινωνίας Sport Cyclades και φυσικά τους δυναμικούς – ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ – οι οποίοι ήταν σημαντικοί αρωγοί της διοργάνωσης! Καθώς και τον χορηγό της Ακαδημίας μας την εταιρεία FastFerriesγια την μετακίνηση της αποστολή μας.

Συμμετείχαμε στο τουρνουά για 1η φορά και η εμπειρία ήταν μεγάλη! Όλες οι Κυκλάδες μαζί σε ένα «γήπεδο»! Και αυτό το γήπεδο δεν ήταν άλλο, από το γήπεδο της «ΧΑΡΑΣ και της ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ»! Η Άνδρος εκπροσωπήθηκε από την Ακαδημία μας, η οποία έλαβε μέρος με ένα ηλικιακό τμήμα (2004-‘05 και ‘06), με άψογη παρουσία και εισπράττοντας ευμενή και θερμά σχόλια από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου των υπολοίπων νησιών. Οι αθλητές και όσοι γονείς της Ακαδημίας μας έζησαν από κοντά αυτή την διοργάνωση, στις αποσκευές τους επέστρεψαν με μια δυνατή και όμορφη εμπειρία!

Στιγμές που το ποδόσφαιρο σε μαγεύει βλέποντας όλο αυτό το φυτώριο μέσα στο γήπεδο της ΕΠΣ. Στιγμές που το ποδόσφαιρο σε κάνει να χαμογελάς και να αναθεωρείς πράγματα που τυχόν σε δυσαρέστησαν. Στιγμές γεμάτες συγκίνηση….. ‘Οσοι είμαστε χρόνια στο χώρο, γνωρίζουμε καλά τα συναισθήματα αυτά!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 11ο Πανκυκλαδικό στο νησί της ΠΑΡΟΥ!

Με εκτίμηση,

Ευαγγελία Παρλιάρου

 

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΚΥΚΛΑΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2015

Ο σύλλογος μας, μετά από τρείς ημέρες πλούσιου ποδοσφαιρικού θεάματος στο νησί της Σύρου στους αγώνες που έγιναν στα πλαίσια του 10ου Πανκυκλαδικού τουρνουά με τίτλο «γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή- ευ αγωνίζεσθαι» ΣΥΡΟΣ 2015, από την 19η-06-2015 έως και την 21η-06-2015:

Α. ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ τους μικρούς αθλητές μας και το προπονητικό τιμ για τις επιτυχίες τους στο εν λόγω τουρνουά που δεν έχουν να κάνουν τόσο με τα αποτελέσματα όσο με την εν όλο συμπεριφορά τους που βασίστηκε στα πλαίσια του ευ- αγωνίζεσθαι.

Β. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τόσο τους υπευθύνους της Ακαδημίας Σύρου 2002, όσο και την επιτροπή διοργάνωσης του τουρνουά που προσέφεραν τα μέγιστα για την επιτυχή έκβαση αυτού του τουρνουά.

Δυο πράγματα πρέπει να μας ενδιαφέρουν από αυτό το αθλητικό γεγονός που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο σε ένα διαφορετικό νησί του νομού μας:

1ον: ότι ο ρόλος του συγκεκριμένου τουρνουά είναι η συγκέντρωση των αθλητών σε ένα νησί με στόχο να γίνει το τουρνουά θετικός πόλος έλξης πολιτισμού και

2ον: είναι ότι μέσα από αυτό το τουρνουά επιδίωξή όλων μας πρέπει να είναι η δημιουργία ενός ισχυρού πλαισίου σχέσεων όπου δεν θα διακρίνουμε ισχυρό και αδύναμο νίκη και ήττα συμφέρον ή μη.

 

Γ. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

1.τους χορηγούς μας που με τις χορηγίες τους στήριξαν τις προσπάθειές των μικρών αθλητών μας και ήταν οι εξής:

α. IMERYS AE,

β. ALPHA BANK AE,

γ. Μπαρμπαντωνάκη Κων/νο,

δ.Κατάστημα «Γερμανός» (κ Ανδρέα Σφίγγα),

ε. Μεταφορική Τούρλος Εμμ. &Υιός (Τσίφτης) και

2. τους κ.κ Δήμαρχο Μήλου Γ. Δαμουλάκη, Αντιπεριφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γ. Μαργαρίτη, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ε. Φρέρη, την πρόεδρο του ΑΟ Πάρου κ. Κουτσονικολή Μαρία και τους Λιμενάρχες Μήλου-Σύρου για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν για την μετάβασή μας στην Σύρο και την επιστροφή μας.

 

Τέλος ευχόμαστε στα σωματεία ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ, ΑΟ ΠΑΡΟΥ και ΜΑΡΠΗΣΑΙΚΟΥ που θα συνδιοργανώσουν του χρόνου το 11Ο τουρνουά στην Πάρο, καλή επιτυχία και καλή συνδιοργάνωση πάντοτε στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι για όλους μας μικρούς και μεγάλους γιατί αθλητισμός ίσον πολιτισμός.

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους σας.

 

Το ΔΣ του ΠΑΣ ΑΣ

 

Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές και οι συνοδοί των ακαδημιών του ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ, που συμμετείχαν στο «10ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου», που διεξήχθη φέτος στο νησί της Σύρου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους για την πολύ καλή διοργάνωση και συνεργασία.

Παίρνοντας παραδείγματα από την δική τους θέληση, το πείσμα και τον εθελοντισμό, ετοιμαζόμαστε να διοργανώσουμε το επόμενο τουρνουά στο νησί μας, σε συνεργασία με τον ΑΟ Πάρου και τον Μαρπησσαϊκό.

Κλείνοντας θα θέλαμε να αναφερθούμε στο βραβείο «Ευ Αγωνίζεσθαι», το οποίο δόθηκε για πρώτη φορά, και το οποίο τιμά την προσπάθεια που γίνεται στο Σύλλογό μας για την παρουσία του τα τελευταία 5 χρόνια στο Τουρνουά. Μία παρουσία με αξιοπρέπεια εντός, αλλά κυρίως εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ανταμειφθήκαμε για την σημασία που αποδίδουμε ως Σύλλογος στην συμπεριφορά των μικρών μας αθλητών και των προπονητών μας, όπως ανταμείφθηκε και η μεγάλη δουλειά που γίνεται από όλο το Δ.Σ. για τη συνεχή επιμόρφωση της συμπεριφοράς των γονέων της ακαδημίας μας, πάνω στο κομμάτι ΠΑΙΔΙ & ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares