Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 18:33

Περιμένουμε μια απάντηση από τον κ. Φρέρη

Με μία καυστική ανακοίνωση ο συνδυασμός ώρα ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο σχολιάζει την αναδιάρθρωση που έγινε στο ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων χαρακτηρίζοντας έκπτωτη την διοίκηση, ενώ ζητά απαντήσεις από τον κ. Φρέρη στα όσα αναφέρει ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Φουτάκογλου στην επιστολή του προς το ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων και αποκάλυψε το σάιτ μας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο κ. Φουτάκογλου αφού αντιλήφθηκε ότι τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΚ δεν είχαν ενημερωθεί για την επιστολή του την απέστειλε σε όλους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Την Κυριακή και αφου περασαμε ενα μηνα περιπου εσωτερικης διαμαχης και καταγγελιων από τα σωματεια εναντιον της εκπτωτης διοικησης της ΕΠΣΚ, συνεδριασε η "παρεα" που συνεχιζει να ταλαιπωρει το κυκλαδιτικο  ποδοσφαιρο αφου με το ''ετσι θελω'' δεν προβαινει σε εκλογες με βασει το καστατικο της.
Συνεχιζουν να μοιραζουν θεσεις... πανηγυριζοντας!!! Ενα ειναι σιγουρο και το νεοτερο που βγηκε απο τη συναντηση της Κυριακης...... εκτος του οτι καποιοι συνδυασαν και καποια αλλη εκδηλωση... εκανε την εμφανιση του και ο απων σε ολες τις προηγουμενες συνεδριασεις κ. Δοκιμακης.... οπως καταλαβαινετε, αγαπητοι μας φιλοι, τωρα αρχιζει να λειτουργει η διοικηση....!!!!
Εμεις ρωταμε τον κ. Φρερρη ... τελικα υπαρχει καταστατικο ναι ή οχι και μεχρι ποτε θα το παραβιαζεται;;;;  Ο δε κ. Δοκιμακης ουκ ολιγες φορες διατυμπανιζε οτι ο ιδιος εφυγε απο την ΕΠΣΚ, τελικα συνεχιζεται το λεμε ξελεμε !!!!!
Ποιος ομως ωφελειται απο αυτη την κατασταση; Παντως σιγουρα οχι το κυκλαδιτικο ποδοσφαιρο. Υπαρχει και κατι "θετικο" απο τη χθεσινη συναντηση... Ο κ. Φρερης προσθεσε ενα ακομη επικοινωνιακο μεσο με το μερος του... οχι οτι δεν το ειχε... αλλα τωρα φανταζομστε θα ειναι περισσοτερο ''αντικειμενικο''.
Δυστυχως φιλοι μας ο "αργος θανατος " του κυκλαδιτικου ποδοσφαιρου συνεχιζεται! Θα τους αφησουμε για να δουμε το τελος; Εμεις ως συνδυασμος οχι! Δεν ειναι μακρια η μερα που η εκπτωτη διοικηση θα "πεσει" και θα λογοδοτησει για ολα!!!!
Και μετα ολα αυτα ηρθε η παραίτηση και η επιστολή ¨καταπέλτης¨ του πρωην Αντιπροέδρου Α΄ και στενού συνεργάτη του κ. Φρέρη, που μας δικαιώνει. Δεν χαιρόμαστε γι αυτό. Ανησυχούμε και προβληματιζόμαστε περισσότερο από πριν. Τελικά τι γίνεται; Εάν συμβαίνουν αυτά που καταγγέλει ο κ. Φουτάκογλου (μέχρι στιγμής δεν τα ρνήθηκε η πλευρά Φρέρη) τι μηνύματα στέλνουμε στα νέα παιδιά και για ποιο πρωτάθλημα μιλούμε;
Περιμένουμε, τουλάχιστον, μια απάντηση από τον κ. Φρέρη. Υπάρχει τελικά στημένος αγώνας; Αν ναι ποιος; Μηπως υπάρχουν και άλλοι; Υπήρξαν παρεμβάσεις από πλευράς Φρέρη στις επιτροπές της ΕΠΣ; ΑΝ ΝΑΙ σε ποιες και για ποια θέματα;
θα θέλαμε να μάθουμε εμείς και ο φιλαθλος κόσμος την αλήθεια! Την αλήθεια όμως ΟΧΙ άλλα ψέματα! χορτάσαμε! Εμεις για άλλη μια φορά καλούμε τον κ. Φρέρη και τους συμβούλους του να κατανοήσουν που οδηγούν το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο! Επίσης θα θέλαμε την κρισιμότητα της κατάστασης να αντιληφθούν και τα μέλη μας (τα Σωματεία)! Κανένας δεν δικαιούται να σιωπά, αν πραγματικά μας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο!!! Ο καθένας μας θα φέρει τη δική του ευθύνη για ό,τι συμβεί στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων.
Όλοι μαζί πρέπει να αντιμετωπίσουμε την καταστροφική και βλαπτική συμπεριφορά της "παρέας" του κ. Φρέρη.!! Κλείνουμε με μια παράκληση. Ζούμε όλοι στον ίδιο τόπο και γνωριζόμαστε!!! Ας φροντίσουμε, τουλάχιστον, να κρατήσουμε την αξιοπρέπειά μας ... όσο γινεται περισσότερο !!! Μακριά από προσωπικά συμφέροντα....
Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares