Κυριακή, 08 Μαΐου 2016 00:45

Από την ''Δίκη της Δευτέρας'', αγωνία για την γνωμοδότηση της Δευτέρας!

Τα πράγματα έφθασαν λοιπόν στο απροχώρητο.

Η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ μαζί με το θέμα του εκ νέου ορισμού του Κυπέλου Ελλάδας,θέμα που έχει γελοιοποιήσει διεθνώς την χώρα μας, εξέφρασε με επίσημο τρόπο στο ίδιο έγγραφο που δημοσιεύεται παντού σήμερα, την ακύρωση της ΕΠΣ Κυκλάδων, δηλαδή μας είπε πως δεν υπάρχουμε και πως δεν αναγνωρίζει τις αποφάσεις του Δ.Σ και όλων των επιτροπών και οργάνων μέχρι το διαιτητικό δικαστήριο αποφασίσει για το μείζον, όπως η ίδια χαρακτηρίζει, θέμα της νομιμότητας της διοίκησης της ΕΠΣΚ.

Και δεν έφτανε το πρόβλημα με τις ημερομηνίες και την διάρκεια της θητείας, ήλθε και η συμπλήρωση του Δ.Σ για να επιτείνει τις παρατυπίες και να δώσει επι πλέον πατήματα για να κυρηχθεί έκπτωτη η διοίκηση.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Τι σημαίνει όμως αυτή η απόφαση;

Και κυρίως τι επίπτωση μπορεί να έχει στις ομάδες μας και κυρίως στον πρωταθλητή μας Πανθηραικό.

Αμέσως μετά την κοινοποίηση αρχίσαμε τα τηλέφωνα γιατί πραγματικά η απειλή για αυτό που όλοι απευχόμαστε φαίνεται να βρίσκεται προ των πυλών.

Ανεξάρτητοι κύκλοι της ΕΠΟ που έχουμε πρόσβαση και μας εμπιστεύονται γιατί γνωρίζουν πως το μοναδικό μας κίνητρο είναι το καλό του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου,όταν οι τοπικοί νεόκοποι και άπειροι που θέλουν να ονομάζονται παράγοντες μας έκοψαν και την καλημέρα επειδή τολμήσαμε να έχουμε άποψη, μας εξήγησαν πως έχουν τα πράγματα.

Οι ίδιοι αναγνώρισαν πως είναι μία πρωτοφανής περίπτωση, γι αυτό και εμφανίστηκαν αμήχανοι.

Την απόφαση για την συμμετοχή του Πανθηραικού θα την πάρει ο πρόεδρος της επιτροπής διεξαγωγής των μπαράζ και ζήτησε ήδη την γνωμοδότηση της νομικής επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία θα του γνωστοποιηθεί την Δευτέρα.

Το σκεπτικό που θα τεθεί προκειμένου να υπάρξει θετική εισήγηση, είναι πως η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα δεν συνιστά απόφαση επιτροπής της υπό αναίρεση διοίκησης, αλλά είναι αποτέλεσμα της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας των Κυκλαδικών σωματείων που δεν σχετίζεται με δραστηριότητες της διοίκησης.

Με άλλα λόγια να παίξει ρόλο η ουσία και όχι το γράμμα του νόμου.

Να επικρατήσει η δικαιοσύνη και όχι να χρεωθούν οι φυσικοί πρωταγωνιστές τις ανόητες κόντρες από την ματαιοδοξία συγκεκριμένων ατόμων ένθεν και κείθεν.

ΠΩΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ

Δεν είναι ίσως η κατάλληλη ώρα να εμβαθύνουμε, κάτι που θα γίνει εν ευθέτω χρόνω.

Απλά να θυμίσουμε την επιμονή μας και την ανησυχία μας πολλούς μήνες πριν.

Δυστυχώς τα ερωτήματα μας εκλήφθησαν σαν ύποπτα και αντιπολιτευτικά.

Βλέπετε κανείς δεν ήθελε να κατέβει από το συννεφάκι του.

Άλλωστε η πρωτευουσιάνικη νοοτροπία, ότι μόνο εμείς ξέρουμε και οι άλλοι δεν δικαιούνται διά να ομιλούν έχει κυριαρχήσει σε όλα τα επίπεδα και έχει οδηγήσει σε απίστευτα φαινόμενα.

Καταστρατηγήσεις κανονισμών, αποφάσεις αναλόγως του ποιος μας ψήφισε, ακόμη και καταπάτηση του πιο βασικού κανονιστικού κανόνα του ποδοσφαίρου, ότι δηλαδή το φύλλο αγώνος δεν χωρά ανταπόδειξη είδαμε προκειμένου να κάνουμε τα χατήρια που θα μας ξαναδώσουν την καρέκλα.

Ακόμη και δημόσια δήλωση για το πόσο καλά πήγε η διαιτησία, σε μία χρονιά που δεν πιστεύαμε στα μάτια μας από όσα απροκάλυπτα διαιτητικά εγλήματα διεπράχθησαν στα γήπεδα μας.

Γράψαμε για τις δίκες της Δευτέρας, προτρέψαμε για την διεξαγωγή εκλογών βλέποντας την καθυστέρηση από την απεργία, που θα έλυνε το πρόβλημα.

Μάλιστα δεν αντιλήφθηκαν ότι η συγκυρία τους ευνοούσε, αλλά ίσως είχαν διαφορετικές εντολές.

Από κάποια στιγμή και μετά σταματήσαμε να γράφουμε για να μην κρατάμε το θέμα στη δημοσιότητα γιατί αυτό ίσως να μην βοηθούσε.

Τα δε επιχειρήματα του τύπου η ομάδα έπαιξε στο κύπελο άρα δεν υπάρχει πρόβλημα απαξιούμε να τα σχολιάσουμε γιατί στερούνται της απλής λογικής.

Το κακό είναι πως και η διοίκηση του Πανθηραικού, άπειρη και εκείνη εσχάτως κοινοποίησε το πρόγραμμα των αγώνων με το όνομα της ομάδας, θεωρώντας αυταπόδεικτη την συμμετοχή, σαφώς επηρεασμένη και αυτή από τις μεγαλόστομες δηλώσεις και εγγυήσεις στην πρόσφατη φιέστα του συλλόγου.

Και το περίεργο είναι πως υπάρχουν άνθρωποι στη διοίκηση που ξέρουν από πρώτο χέρι τα δεδομένα και τις καταστάσεις.

Προφανώς δεν εισακούσθηκαν.

Ακόμη και τώρα όμως η υποκρισία συνεχίζεται.

Κάποιοι γράφουν για πόλεμο της ΕΠΟ κατά της ΕΠΣΚ και του ....Πανθηραικού.

Αν είναι δυνατόν θέλουν να μας πείσουν ότι ο Γκιρτζίκης έχει πρόβλημα με την ομάδα της Σαντορίνης.

Κύριοι,
κρατήσατε μία λανθασμένη στάση, τουλάχιστον υποστηρίξτε τις απόψεις σας και μην εμπλέκετε άλλους και προ πάντων τα σωματεία.

Εξ' άλλου αλλού δίνετε λογαριασμό.

Ευτυχώς μάθαμε από αλλού πως δεσμευτήκατε για διενέργεια εκλογών έστω και την τελευταία στιγμή, αν προκύψει πρόβλημα.

Σε εμάς τους ταπεινούς Κυκλαδίτες δεν μας το είπατε.

Μας λέγατε ότι εγγυάσθε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Κάντε λοιπόν αυτές τις ρημαδιασμένες εκλογές να τελειώνουμε.

Όμως σας παρακαλούμε, σας εκλιπαρούμε θα έλεγα  κάντες τις, αλλά μην μας κάνετε Ζάκυνθο!

Τα λέμε......

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares