×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 02:17

Μανουδάκης: Στόχος μας το Νταμπλ!

Αποτελεί από τα πιο εκκεντρικά πρόσωπα του φετινού πρωταθλήματος και όχι μόνο. Η παρουσία του με την φανέλα του ΑΟ Σύρου, φορώντας με καμάρι το περιβραχιόνιο του αρχηγού, σηματοδοτεί μια.. νέα αρχή στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής, αλλά και την πολυπόθητη κατάκτηση του Κυπέλλου, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Κυριάκος Μανουδάκης εν όψει, πάντα δυνατός στην ομιλία του, παραθέτει απόψεις και σκέψεις που δεν χωράνε αμφιβολία, πως η ομάδα του φέτος, είναι φτιαγμένη από ατσάλι! Η πίστη όλων πως ο ΑΟ Σύρου θα είναι Πρωταθλητής – Κυπελλούχος για την σεζόν 2016-2017, είναι το κυρίαρχο συναίσθημα αυτού, αλλά και των υπόλοιπων συμπαικτών του.


Ο Κυριάκος Μανουδάκης μιλάει στο Sportcyclades.gr για την αναμέτρηση με τον ΑΟ Μυκόνου, Πανναξιακό, τις δύο δυσκολότερες έδρες που έχει αγωνιστεί η ομάδα του, αλλά και το πρόβλημα τραυματισμού που τον αφήνει εκτός της μεγάλη μάχη με τους Μυκονιάτες.

16650243_1213650762081701_1050631513_n.png

- Καλησπέρα Κυριάκο. Θα ήθελα να μα πεις δύο λόγια για την επικείμενη αναμέτρηση με τον ΑΟ Μυκόνου. Πως βλέπεις το παιχνίδι;

«Πιστεύω στην ομάδα μου. Έχουμε τον πρώτο λόγο επειδή παίζουμε στο κάστρο μας, όπου μέχρι σήμερα είμαστε αήττητοι. Ο θεσμός του Κυπέλλου περιέχει βέβαια και πολλές εκπλήξεις, αλλά σίγουρα φαβορί τις περισσότερες φορές είναι οι γηπεδούχοι. Η ομάδα μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά όπως είδες και στη Νάξο, έτσι είναι η μπάλα και δεν κερδίζει ο καλύτερος, αλλά ο τυχερός. Θέλουμε το Κύπελλο αλλά και την άνοδο, αφού είμαστε πλέον ένα βήμα πριν από αυτή».

- Πιστεύεις ότι εύκολα ή δύσκολα ο ΑΟ Σύρου θα περάσει την Μύκονο;

«Ναι πιστεύω πως το ζευγάρι του τελικού θα είναι ΑΟ Σύρου – Πανναξιακός».

- Δηλαδή κατά την γνώμη σου θα περάσει και ο Πανναξιακός στο τελικό;

«Ναι πιστεύω θα περάσει»

- Στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό, πιστεύεις αξίζατε την νίκη;

«Ναι πιστεύω έπρεπε να φύγουμε με τους 3 βαθμούς, αλλά και ο Πανναξιακός είναι πολύ δυνατός, ειδικά στη Νάξο και με τέτοιο λαό που έχει. Όπως όμως εξελίχθηκε το παιχνίδι το «Χ» στο τέλος ήταν δίκαιο».

- Ήταν από τις δυσκολότερες έδρες που έχετε αντιμετωπίσει έως τώρα;

«Ναι. Μαζί με το Καμάρι πιστεύω ότι ήταν από τα δυσκολότερα παιχνίδια που έχουμε δώσει».

- Το ρεπορτάζ λέει ότι ταλαιπωρείσαι από ένα τραυματισμό τις τελευταίες ημέρες, μετά από το παιχνίδι με τον Πανναξιακό. Θα στοιχίσει αυτό την συμμετοχή σου στον αγώνα με τον ΑΟ Μυκόνου;

«Ναι αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο και δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στο ματς».

- Για τους συμπαίκτες σου τι έχεις να δηλώσεις;

«Το ρόστερ φέτος του ΑΟ Σύρου έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Σαν αρχηγός της ομάδας πιστεύω πως με τους Ραμπαβίλα, Μύρτσα, Κότση και Λούσσα να βγάζουν φωτιές, δεν υπάρχει άλλος στόχος από το Νταμπλ! Μπορεί όλοι να θέλουμε την άνοδο, αλλά στο μυαλό μας είναι και το Κύπελλο!» 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares