×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 16:20

«On Fire» Ξένια και ένα.. όνειρο στου Ρέντη

Για την αυριανή πολύ μεγάλη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τον μικροτραυματισμό που είχε με τον ΑΟ Θήρας, τα συνεχόμενα παιχνίδια που δίνει η ομάδα της αλλά και τον κόσμο του Πανναξιακού, μίλησε η λίμπερο της ομάδας Ξένια Κακουράτου, η οποία φέτος διανύει εξαιρετική χρονιά, δίνοντας το δικό της στίγμα στις πολλές φετινές επιτυχίες του ΠΑΟΝ.

 - Καλησπέρα Ξένια. Αύριο η ομάδα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Πολύ δύσκολο παιχνίδι έτσι δεν είναι;

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που παίζουμε με τον πρώτο στο πρωτάθλημα και εκτός έδρας. Όλη αυτή την εβδομάδα προετοιμαζόμαστε και δουλεύουμε πολύ ώστε να είμαστε έτοιμες το Σάββατο».

-         -  Έρχεστε από σερί νικών για πρωτάθλημα και κύπελλο. Πιστεύεις ότι με αυτόν τον αέρα μπορείτε να κοιτάξετε στα μάτια τον Ολυμπιακό και μάλιστα μέσα στην έδρα του;

«Σίγουρα υπάρχει καλή ψυχολογία στην ομάδα. Εμείς προσπαθούμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τον αντίπαλο. Αυτό κάνουμε και τώρα και πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει δείξει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο».

15590259_877192849050401_6849455862854055740_n.jpg

-           - Αγωνιστικά πως είναι η ομάδα; Υπάρχει κούραση μετά από όλες τις συνεχόμενες αναμετρήσεις;

«Σίγουρα υπάρχει κούραση όμως όταν έχεις σε μια εβδομάδα μέσα 3 δυνατά παιχνίδια που κρίνουν τους στόχους της ομάδας, προσπερνάς την κούραση και τα δίνεις όλα για να πάρεις τα θετικά αποτελέσματα».

-        -   Στον τελευταίο αγώνα αντιμετώπισες ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Ξεπεράστηκε;

«Ναι.. είμαι μια χαρά! Ευτυχώς έχουμε καλό Φυσικοθεραπευτή στην ομάδα και εγώ και η Νίνα με την Σία που τραυματίστηκαν. Ο Γιώργος μας βοήθησε πολύ και τώρα είμαστε όλες έτοιμες για τα παιχνίδια».

-      - Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών έχετε δύο παιχνίδια με τον ΑΟ Θήρας και εν διάμεση στάση στο Ρέντη. Κρίνεται η μισή χρόνια σε αυτές τις αναμετρήσεις Ξένια; Τι πρέπει να προσέξει ο Πανναξιακός ώστε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα;

«Σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Ρέντη μας δίνει μεγαλύτερο αβαντάζ στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι κυπέλλου μας στέλνει στο final 4 . Εμείς από την αρχή της χρονιάς αυτό που κάνουμε είναι να κοιτάμε να βελτιωνόμαστε προπόνηση με προπόνηση και να μπαίνουμε σοβαρά σε κάθε παιχνίδι έτσι και τώρα ξεχνάμε το αποτέλεσμα με την Σαντορίνη, γιατί το παιχνίδι της Τετάρτης είναι εντελώς διαφορετικό και πάμε σοβαρά στα παιχνίδια ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών μας, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

-        -   Για τον κόσμο του Πανναξιακού;

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για την στήριξη του στο παιχνίδι με την Σαντορίνη. Τον χρειαζόμαστε ακόμα πιο πολύ στο παιχνίδι της Τετάρτης».

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares