Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 21:40

Το γκολ-ποίημα του Πανθηραϊκού στη Ραφήνα

Ένα γκολ που σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα και ιδιαίτερα σε αυτά των ερασιτεχνικών κατηγοριών, πέτυχε ο Πανθηραϊκός κατά τη χθεσινή του επικράτηση κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας.

Οι ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Σκέντζου, καθ´όλη τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα έπαιξαν πολύ υπομονετικά, με καλή κυκλοφορία και δομημένες από την άμυνα επιθέσεις. Έτσι, σε μια από αυτές, στο 31ο λεπτό έκρυψαν την μπάλα και την εμφάνισαν στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας.

Ξεκινώντας από τον τερματοφύλακα Κανελίδη, η μπάλα πέρασε στον Αγοραστό και από εκεί στον Τσόπελα. Αυτός βρήκε τον Μάνιας ο οποίος άλλαξε για τον Λούκα, με τον στόπερ των Κυκλαδιτών να σημαδεύει τον Ντάμζι που κινούνταν στον άξονα. Αυτός, αφού πρώτα έπαιξε το 1-2 με τον Κοσταντίνοφ, τροφοδότησε τον Περιάλη ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Ζωντό, και χωρίς να δυσκολευτεί έγραψε το 0-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το δεύτερο τέρμα του Πανθηραϊκού προήλθε από αρκετό passing game, με τον Ντάμζι να γίνεται τελικός αποδέκτης της σέντρας του Τσόπελα και με προβολή μα γράφει το 1-2.

Απολαύστε στο βίντεο που ακολουθεί το υπέροχο τέρμα με το οποίο η ομάδα της Σαντορίνης πήρε κεφάλι στο σκορ στο χθεσινό ματς

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares