Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 00:18

Καραμολέγκος: Ξεκινήσαμε συμπαίκτες και στην πορεία γίναμε "αδέρφια"

Γιγάντιος στο ύψος (1.92) γιγάντιος και στην καρδιά ο Λευτέρης Καραμολέγκος, ήταν ένας από τους στυλοβάτες στην πορεία της Μικτής, καθώς η συμβολή του στην κατάκτηση της τρίτης θέσης από την επίλεκτη ομάδα των Κυκλάδων ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική.

28109646_1976378652389834_1248754273_n.jpg

Όποτε τον κάλεσε ο Γιώργος Μοστράτος, ο Λευτέρης έδινε τον καλύτερο του ευατό, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων. Ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι και με περίσσια αυτοσυγκέντρωση, αποτέλεσε μία από τις αξιόπιστες λύσεις στα μετόπισθεν, της Μικτής μας, καθώς ο ίδιος ήταν ένα πολύτιμο εργαλείο.

Παιδί μεγαλωμένο από δύο αξιόλογους γονείς που έχουν το ποδόσφαιρο στο dna τους, ο Λευτέρης δεν θα μπορούσε παρά να γίνει ένα πολύ καλό παιδί που μας κέρδισε όλους με τον χαρακτήρα του.

Το sportcyclades.gr δεν θα μπορούσε παρά να μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή του Αίαντα, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις μας, ενώ τιμητική ήταν για εμάς και η αναφορά του, όταν στον επίλογο του ανέφερε: «Ευχαριστώ όλα τα μέλη του site σας γιατί οι γονείς μου δεν έχασαν ούτε έναν αγώνα μας και όσο μακριά κι αν βρισκόμασταν εγώ τους ένιωθα μέσα στο γήπεδο μέσα από τις μεταδόσεις σας», σε ευχαριστούμε Λευτεράκο!

DSC_7624.jpg

Ποια είναι τα συναισθήματα που έχει μετά τη μεγάλη επιτυχία;

«Πρώτα από όλα είμαι υπερήφανος που καταφέραμε και γράψαμε ιστορία, είμαι χαρούμενος που ήμουν συμπαίκτης με όλα αυτά τα παιδιά και μου στάθηκαν σαν αδέλφια. Ευχαριστώ όλες τις οικογένειες των Κυκλάδων που μας ακολούθησαν σε όλο αυτό το ταξίδι, είτε με την παρουσία τους στο γήπεδο είτε παρακολουθώντας τους αγώνες μας μέσα από το site σας. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στον προπονητή μας κ. Γιώργο Μοστρατο, ο οποίος μας στάθηκε δίπλα μας σε κάθε στιγμή, εύκολη και δύσκολη».

Τι  πήρες ως εφόδιο από την εμπειρία σου από το «ταξίδι» των Μικτών;

« Μέσα από αυτήν την εμπειρία κατάλαβα πως είναι να σε αγαπάει η ομάδα και να γίνεσαι μια γροθιά μαζί της και παρόλα τα εμπόδια που μπορεί να βρούμε μπροστά μας με πείσμα και με θέληση τα ξεπερνάει, βγαίνεις πιο δυνατός και δουλεύεις μέχρι να πετύχεις τον στόχο σου!».

egrdafsfdd.jpg

Που, κατά τη γνώμη σου οφείλεται αυτή η τόσο μεγάλη επιτυχία;

«Η επιτυχία ήρθε γιατί δεθήκαμε οι παίκτες, ο προπονητής και όλοι οι παράγοντες σαν οικογένεια και ο προπονητής μας δεν έπαψε ούτε για μια στιγμή να πιστεύει σε εμάς».

Ήταν το μυστικό της επιτυχίας  το κλίμα που επικρατούσε σε αυτή την ομάδα;

« Το κλίμα της ομάδας είναι πολύ καλό, τα παιδιά έχουν πολύ καλούς χαρακτήρες και σταθήκαμε δίπλα ο ένας στον άλλο και στις νίκες και στις ήττες. Ξεκινήσαμε συμπαίκτες που στην πορεία γίναμε "αδέρφια"».

28052474_1976378539056512_1347026866_n.jpg

Ο Άγιαξ Σύρου σε έχει βοηθήσει ως παίκτη;

« Χαίρομαι παρά πολύ που είμαι ένα από τα πολλά μέλη του συλλόγου Άγιαξ Σύρου, στον οποίον γίνεται καταπληκτική δουλειά στα τμήματα υποδομής και μέσα από την προπόνηση μας βελτιώνει ως παίκτες και ως ανθρώπους».

Που αφιερώνεις αυτή την επιτυχία;

« Πρώτα από όλα θέλω να αφιερώσω αυτή την επιτυχία στην οικογένεια μου, που μου στάθηκε κάθε στιγμή εντός και εκτός γηπέδου, στους συμπαίκτες μου που έδωσαν την ψυχή τους για να έχουμε μια τόσο μεγάλη επιτυχία, στον προπονητή μας κ. Γιώργο Μοστρατο που μας βοήθησε να βελτιωθούμε και δεν μας εγκατέλειψε ποτέ ακόμη και στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του και σε όλη την οικογένεια της ΕΠΣ Κυκλάδων που χωρίς την πολύτιμη συμβολή της δε θα μπορούσαμε να φτάσουμε τόσο ψηλά».

26754346_1934911579869875_1976096618_n.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares