Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 14:24

Βάσω Πετρίδου: Η Ίος μπορεί να γίνει παγκόσμιος αθλητικός προορισμός

Η επιχειρηματίας Βασιλική Πετρίδου που δραστηριοποιείτε μεταξύ των άλλων και στην Ίο έχει καταφέρει να φέρει μία διαφορετική νότα στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου, η οποία όμως δεν στηρίζεται αποκλειστικά στα φυσικά κάλλη και τις υπηρεσίες, αλλά και στην κατακόρυφη άνοδο του αθλητικού τουρισμού.

Με αρωγό την ίδια, ο αθλητισμός και συγκεκριμένα τα μεγάλα events στο νησί της Ίου έχουν γίνει απαραίτητο συστατικό των δράσεων, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες.

Το Ios Isalnd Open Beach Volley Tournament αποτέλεσε απλά ακόμη μία επιτυχημένη διοργάνωση, καθώς η Ίος μπορεί να υπερηφανεύεται το ίδιο για το Ios Basketball Camp, που θα γίνει και φέτος μεταξύ 16 και 30 Αυγούστου, όπως και για το ποδοσφαιρικό Camp που διοργανώθηκε, όλα βέβαια με την στήριξη του ΑΣ Ίου και του προέδρου του κ. Ρολλά.

Στο περιθώριο του Ios Open είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με την κ. Πετρίδου, η οποία μας υποδέχτηκε με εγκαρδιότητα, ενώ η συζήτηση περί αθλητισμού μαζί της δεν το κρύβουμε ότι ήταν μία «όαση».

Φύγαμε, από την πανέμορφη Ίο ικανοποιημένοι από τα όσα είδαμε σχετικά με τον αθλητισμό στο νησί. Ο ΑΣ Ίου και η κυρία Πετρίδου, έχουν όραμα και μεράκι να κάνουν πράγματα και αυτό σημαίνει ότι σύντομα η ρότα κάποιου πλοίου θα μας οδηγήσει και πάλι στο μαγευτικό νησί.

Μέχρι τότε, δείτε τι δήλωσε στο sportcyclades.gr η κυρία Πετρίδου:

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares