Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019 23:23

Πανθηραϊκός: Άμυνα από «μπετόν» και 2 χρόνια αήττητος στη Σαντορίνη

Η 5η θέση την οποία κατέχει ο Πανθηραϊκός μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στον 5ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, μπορεί να αφήνει γλυκόπικρη γεύση στους ανθρώπους της ομάδας, αλλά μελετώντας λίγο καλύτερα τα στατιστικά μπορεί να πει κάποιος ότι η ομάδα της Σαντορίνης μπορεί να κάνει την ολική επαναφορά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Βέβαια πριν κάθε ανάλυση θα πρέπει να σημειώσουμε την αλλαγή προπονητή, που έγινε στην ομάδα με τον Γιάννη Σιλεβίστα να αποχωρεί στις αρχές Νοεμβρίου και τον Μανόλη Παπαματθαιάκη να αναλαμβάνει, ενώ η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας έχει γίνει με πολλές απουσίες λόγω αλλεπάλληλων τραυματισμών, με τον Πανθηραϊκό ουσιαστικά να μην έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα πλήρης σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος.

Δυνατό όπλο της ομάδας αναμφισβήτητα είναι η άμυνα της, αφού με 7 γκολ παθητικό, οι ''Μπλε'' της Σαντορίνης διαθέτουν την καλύτερη ανασταλτική γραμμή του πρωταθλήματος. Στατιστικά ο Πανθηραϊκός, δέχεται σχεδόν 1 γκολ ανά δύο αγώνες, ενώ στο μοναδικό παιχνίδι που δέχτηκε  2 τέρματα ήταν αυτό εκτός έδρας από τον Άγιο Ιερόθεο.

Παραδοσιακά ο Πανθηραϊκός, είναι μία ομάδα η έδρα της οποίας χαρακτηρίζεται ως ''απόρθητο φρούριο'' και όχι αδίκως αφού καταφέρνει πάντα να χτίζει μοναδικά ρεκόρ μέσα στη Σαντορίνη. Μάλιστα, πρόσφατα ο Πανθηραϊκός συμπλήρωσε 2 χρόνια αήττητος στη Σαντορίνη, αφού η τελευταία ήττα μέσα στο κάστρο του ήταν στις 10/12/2017 από τον Παναργειακό (1-2), που ήταν και η μοναδική εκείνης της σεζόν.

Πλέον ο Πανθηραϊκός στον δεύτερο γύρο έχει περισσότερο ευνοϊκό πρόγραμμα, αφού φιλοξενεί και τις τέσσερις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία, πράγμα που σημαίνει ότι αν διατηρήσει το αήττητο τότε θα τον δούμε να μπαίνει δυναμικά στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου.

Δείτε τη βαθμολογία, όπως επίσης τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα του Πανθηραϊκού:

2019-12-26_90cf7.jpg

dszfgsdfsdfa_519bb.jpg

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares