Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2012 17:33

NIKH πρωτιάς για τον Άγιαξ.

AJAX-AO MYKONOY NEOI 2012

Μια δύσκολη αλλά πολύ σημαντική νίκη πέτυχε χθες Παρασκευή 02/11/2012 στο Δημοτικό γήπεδο Ερμούπολης ο Ajax Σύρου, καθώς επικράτησε με 2-1 του A.O. Μυκόνου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων.

Το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε φάσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος καθώς και πολύ ισορροπημένο, ενώ καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειχνε να ξεχωρίζει.

Στο τέλος του παιχνιδιού η ομάδα του Αjax με τη εμπειρία της και το καθαρό μυαλό πηρέ την νίκη και παράλληλα τους 3 βαθμούς, πράγμα που την έφερε 1η με 12 βαθμούς, μακριά από τους διώκτες της.

Το φιλμ του αγώνα:

1ο Μέρος.

Syros raouzaiosΜόλις στο 4΄ η πρώτη φάση ανήκει στους γηπεδούχους όταν ο Καράβας βρήκε χώρο έξω από την μεγάλη περιοχή δοκίμασε ένα σουτ, αλλά ο Πατεράκης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 7΄ ο Ajax επιμένει και απειλεί όταν ο Ξυγκάκης ύστερα από κόρνερ πιάνει τη κεφάλια στην κάρδια της άμυνας της Μυκόνου αλλά ο Papa θα διώξει πάνω στη γραμμή.

Ένα λεπτό αργότερα η Μύκονος θα κάνει αισθητή την παρουσία της με στημένη μπαλιά έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Νάζος εκτελεί φάουλ αλλά ο Πρίντεζης με δυσκολία θα απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στο 18΄ η Μύκονος καταφέρνει να ανοίξει το σκορ κόντρα στη ροη του παιχνιδιού, όταν κερδίζει κόρνερ και στο πρώτο δοκάρι ο Ζωγράφος με δυνατή κεφάλια κάνει το 0-1.

Στο 25΄ ο Ajax θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Χούλη όταν το σουτ του τελευταίου τράνταζε το οριζόντιο δοκάρι του Πατεράκη.

Η ομάδα του Ajax πιέζει συνεχώς σε αυτό το διάστημα δίχως να πετυχαίνει κάποιο τέρμα.

Στο 35΄ νέο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής από το Σπανό, με τον Πατεράκης να πέφτει εντυπωσιακά στη αριστερή γωνία του και να στέλνει τη μπάλα σε ένα ακόμη κόρνερ.

Στο 32΄ερχεται η λύτρωση για του γηπεδούχους καθώς ο Σπανός με ένα καταπληκτικό σκαφτό σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής θα καταφέρει να κρεμάσει τον Πατεράκη κάνοντας το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Το τέλος του πρώτου βρήκε της δυο ομάδες ισόπαλες.

2ο Μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο. Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους, ενώ το παιχνίδι έγινε πιο δυνατό με λιγότερες φασεις.

Η ομάδα του Ajax είχε την κατοχή και η ομάδα της Μυκόνου προσπαθούσε περισσότερο με αντεπιθέσεις.

Η πρώτη μεγάλη φάση του δευτέρου μέρους ανήκει στη Μύκονο όταν στο 42΄ το πλάσε του Συριανού δεν θα διώξει αρχικά ο Ρηγούτσος αλλά στη συνεχεία θα πέσει στη γωνία του ο Πρίντεζης και θα στείλει την μπάλα κόρνερ.

Στο 57΄ ο Λοΐζος δίνει ωραία στον Ξυγκάκη ο όποιος θα μπει στη μεγάλη περιοχή και ο τελευταίος θα κάνει ένα δυνατό σουτ το όποιο θα φύγει λίγα μετρά από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 63΄ η Μύκονος χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς όταν από λάθος ελεύθερο του Ρηγούτσου ο Κυπριτίδης θα πάρει την μπάλα και με ένα δυνατό σουτ θα κάνει τον Πρίντεζη να εκτιναχτεί στην γωνία για να μαζέψει.

2-1 Ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα μοιραστούν τους βαθμούς ένα σουτ του Γκούφα περίπου 6-7 μετρά έξω από την μεγάλη περιοχή του Πατεράκη θα καταλήξει στα δίχτυα του τελευταίου καθώς θα χάσει την μπάλα μέσα από τα χεριά του.

Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός χάθηκε καθώς οι πολλές αλλαγές δεν ευνόησαν στο καλό ποδοσφαιρο.

Ο Ajax πηρέ τους 3 βαθμούς με την σωστή ταχτική και την εμπειρία του καθώς κατάφερε να κράτηση μακριά την Μύκονο από την εστία του Πρίντεζη.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε το προπονητή τον κ.Ρούσσο και τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα τον κ. Πέτρο Ραουζαίο να είναι πλήρως ευχαριστημένοι από το τελικό σκορ και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλητές του Άγιαξ.

KΡΗΤΙΚΕΣ:

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.Ζαράνης, ο όποιος είχε γενικά καλά σφυρίγματα καθώς το παιχνίδι δεν είχε κάποια δύσκολη φάση.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Στο γήπεδο βρεθήκαν περίπου 60 φίλοι του Ajax που παρακολούθησαν την αναμέτρηση και πανηγύρισαν έντονα την 4 νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Στη βαθμολογία ο Ajax ξέφυγε με 12 πόντους έναντι 3 της Μυκονου. Αυριο θα διεξαχθεί στη Μύκονο το άλλο παιχνίδι του ομίλου μεταξύ ΑΝΩ Μέρας και Α.Ο. Τήνου ,ενώ η ομάδα της Σύρου 2002 έχει ρεπό.

Συνθέσεις:

Αjax Συρου: Πρίντεζης, Χαλαβαζής (80’+2’Δεναξάς), Μενδρινός (60΄Σταφυλάς),Ρηγούτσος,Γκούφας (79΄Γεράρδης),Καράβας (Α), Σπανός,Φουάσης,Χούλης,Λοίζος(80’+3΄Σαίπας),Ξυγκάκης.

Προπονητής: Ρούσσος Γ.

Γενικός Αρχηγός: Πέτρος Ραουζαίος.

Α.Ο. Μυκόνου: Πατεράκης(79’ Νάζος Α.) , Λυκούρης (75’ Σιώζος), Papa(78’Κολιούλης),Δήμας,Ζωγράφος(78’ Αναστασίου) ,Ceko(79’ Νάζος Ν.),ΝάζοςΑλ.(Α),Δημάκης,Συριανός(79’Δρακόπουλος),Κυπριτίδης,Γκοράι

Προπονητής:κ. ΓΟΥΛΑΣ Α.

Του Βαγγέλη Αρχολέκα.

AJAX-AO MYKONOU NEOI 3-11-2012AJAX-AO MYKONOU NEOI 3-11-2012 001AJAX-AO MYKONOU NEOI 3-11-2012 002AJAX-AO MYKONOU NEOI 3-11-2012 003AJAX-AO MYKONOU NEOI 3-11-2012 004AJAX-AO MYKONOU NEOI 3-11-2012 005AJAX-AO MYKONOU NEOI 3-11-2012 006AJAX-AO MYKONOU NEOI 3-11-2012 007

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares