Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 10:53

Στοίχημα: Αξίζει το Over στο 1.95 στη “Johan Cruijff Arena”

Χαλαροί είναι οι ρυθμοί στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Παρασκευής(22/03), με το ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως σε φιλικά παιχνίδια εθνικών ομάδων.

Στο Betarades.gr θα βρείτε και Ευρωλίγκα Προγνωστικά με αξία. Από την ποδοσφαιρική φιλική αναμέτρηση Ολλανδία - Σκωτία προκύπτει μια δυνατή στοιχηματική επιλογή, με ποντάρισμα στα γκολ. Πάμε, λοιπόν, να τη δούμε!

Συνέτριψε με 6-0 εκτός έδρας το Γιβραλτάρ η Ολλανδία, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 2ου προκριματικού ομίλου και εξασφάλισε την απευθείας συμμετοχή της στα τελικά του Euro 2024. Ήταν η τρίτη σερί νίκη της, μετά το 1-0 επί της Ελλάδας στην Αθήνα και το εντός έδρας 1-0 επί της Ιρλανδίας, ενώ στο Άμστερνταμ είχε χάσει με 2-1 από τη Γαλλία. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της στα τέσσερα τελευταία εντός, καθώς είχε προηγηθεί το 3-2 από την Ιταλία, ενώ μετράει και δύο νίκες. Σκοράρει με συνέπεια, το έχει κάνει στα εννιά τελευταία παιχνίδια της. Δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική εντός έδρας η άμυνά της, καθώς έχει δεχτεί γκολ στα τρία από τα πέντε τελευταία ματς.

«Χορταστική» η εντός έδρας ισοπαλία της Σκωτίας, με 3-3 κόντρα στη Νορβηγία, ενώ είχε εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024, καθώς ήταν 2η στον πρώτο προκριματικό όμιλο. Ισόπαλο με 2-2 έληξε και το εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Γεωργία, ενώ είχε χάσει με 2-0 στη Σεβίλλη από την Ισπανία. Ήττα που ήταν η μοναδική στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας, καθώς είχε ακόμη δύο νίκες και μια ισοπαλία. Σκόραρε στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Δέχτηκε, όμως, γκολ και στα πέντε τελευταία.

Με καλή ψυχολογία οι δύο ομάδες, που πέτυχαν τον στόχο της πρόκρισης στα τελικά του Euro. Έχουν ρυθμό τα εντός έδρας ματς της Ολλανδίας, που πετυχαίνει γκολ, δεν τα πάει το ίδιο καλά στην άμυνα και κάτι ανάλογο περιμένουμε και στο συγκεκριμένο φιλικό. Μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα και η Σκωτία, αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι. Θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares