Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 11:02

Στοίχημα: Προκαλεί ασιατικό στο 2.25 στο Γαλλία - Γερμανία

Φιλικά εθνικών ομάδων τραβούν την προσοχή κατά κύριο λόγο στο κουπόνι του Σαββάτου (23/03).

Για ποντάρισμα στις εταιρίες στοιχήματος σήμερα το Betarades.gr εντόπισε δυνατό προγνωστικό από τη φιλική αναμέτρηση Γαλλία - Γερμανία. Ας τσεκάρουμε τις λεπτομέρειες παρακάτω!

Αήττητη (7-1-0) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον 2ο προκριματικό όμιλο του Euro 2024 η Γαλλία, ενώ η μοναδική ισοπαλία της, με 2-2, σημειώθηκε στο παιχνίδι με την Ελλάδα στην Αθήνα. Τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογίας και εξασφάλισε την πρόκριση, από τις νίκες της ξεχωρίζει το εντυπωσιακό 14-0 (!) στο εντός έδρας ματς με το Γιβραλτάρ, ενώ επικράτησε με 2-1 και επί της Ολλανδίας στο Άμστερνταμ. Είναι πανίσχυρη εντός έδρας, καθώς έχει κερδίσει τα έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια της, με εξαίρεση την ήττα με 1-0 από την Κροατία. Πετάει «φωτιές» στην επίθεση, έχοντας σημειώσει 20 τέρματα στα τρία τελευταία εντός έδρας. Στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ανεξαρτήτως έδρας, όμως, δέχτηκε γκολ.

Ως διοργανώτρια του Euro 2024 η Γερμανία δεν πήρε μέρος στα προκριματικά, ενώ προέρχεται από δύο σερί ήττες σε φιλικά, με πιο πρόσφατη το 2-0 από την Αυστρία στη Βιέννη. Είχε προηγηθεί και το 3-2 από την Τουρκία στο Βερολίνο, ενώ τελευταία νίκη της ήταν το εκτός έδρας 3-1 επί των ΗΠΑ. Αυτή ήταν και η μοναδική επικράτηση στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εκτός έδρας, ενώ έχει ακόμη μια ισοπαλία και δύο ήττες. Έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς. Σε κανένα από αυτά, δεν κράτησε το μηδέν.

Εντυπωσιακή η παρουσία της Γαλλίας στην έδρα της, δικαιολογημένα θεωρείται ότι έχει το προβάδισμα για τη νίκη, ενώ πετυχαίνει εύκολα γκολ. Με προβλήματα στην άμυνα η Γερμανία, που ψάχνει αντίδραση, μετά την άσχημη εικόνα της στα τελευταία φιλικά. Αναμένουμε παιχνίδι με ρυθμό και ευκαιρίες. Θα πάμε με το Over 3 ασιατικό σε απόδοση 2.25.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares