Κυριακή, 14 Απριλίου 2013 14:09

Στηρίζουμε Γκρασχόπερς και Βελέζ‏

Με την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος συνεχίζεται σήμερα η Σουπερλίγκ. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς ίσως ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό ποιος θα ακολουθήσει την Κέρκυρα στη Β’ Εθνική, ενώ αμφίρροπή μάχη υπάρχει και για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. ΆΕΚ, Άρης, Πανθρακικός, Βέροια και ΟΦΗ αγωνίζονται για μία θέση στον... ήλιο, με τους Ακρίτες να έχουν το πιο δύσκολο έργο παίζοντας εκτός με την Ένωση και όλους τους άλλους να αγωνίζονται εντός έδρας.

Στα... ψιλά σε σχέση με άλλες χρονιές περνάει το καθιερωμένο ντέρμπι αιωνίων, αφού ο Ολυμπιακός βρίσκεται 37 πόντους μπροστά απο τον Παναθηναϊκό με τους πράσινους βέβαια να ψάχνουν τη νίκη για να προλάβουν το τρένο που οδγηγεί στην 5η θέση. Κατά τα άλλα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον μεγάλο ημιτελικό του FA Cup μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι και αρκετά ματς από όλα τα πρωταθλήματα.

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις από το παιχνίδι Κότμπους – Μπόχουμ που αρχίζει νωρίς, στις 14:30. Έχουμε επιλέξει το Διπλό Draw No Bet σε απόδοση 2.70. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για την Κότμπους, με το ίδιο μάλιστα σκορ, αλλά και τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς τρίποντο (έχει μόλις δύο στις 13 τελευταίες αγωνιστικές), με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί σημαντικά πλέον οι ελπίδες της για είσοδο στην προνομιούχο τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, αφού το -8 δεν της επιτρέπει να ελπίζει σε πολλά πράγματα, ιδίως αν συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο. Θέλοντας να προλάβει το... διαφαινόμενο ναυάγιο η διοίκηση του συλλόγου, προέβη σε αντικατάσταση του Νάιτσελ (δεύτερη αλλαγή φέτος) και στη θέση του προσέλαβε για τα έξι εναπομείναντα παιχνίδια της Zweite Liga τον Νόιρουερ. Έτσι επιλέγουμε να πάμε με τους φιλοξενούμενους που έχουν καλύτερη ομάδα, υπέστησαν σοκ με την αλλαγή προπονητή και αναμένουμε πως θα εμφανιστούν σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζουμε τις «Μπόμπες» με το Χ2 του Πανθρακικού μέσα στην Ένωση σε απόδοση 2.45. Ένα ματς δίχως αύριο τόσο για τους γηπεδούχους, όσο και για τον Πανθρακικό που βέβαια μπορείς να παίζει εκτός αλλά αγωνίζεται για δύο αποτελέσματα. Η φετινή παρουσίας της ‘Ενωσης δεν δικαιολογεί τόσο χαμηλό ποσοστό στον Άσσο, τη στιγμή μάλιστα που ο Πανθρακικός τόσο στους αγώνες με τον Άρη και τον ΟΦΗ έδειξε αποφασισμένος να κερδίσει την παραμονή του. Από την άλλη η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ έμοιζε ανύμπορη να αντιδράσει και σήμερα θεωρούμε πως το άγχος της κερκίδας θα μεταφερθεί στους νεαρούς παίκτες του Τραϊανού Δέλλα, που ανέλαβε χωρίς προηγούμενη εμπειρία το βαρύ φορτίο. Κλείνουμε τα δυνατά σημεία με το 2 της Βελέζ Σάρσφιλντ κόντρα στην Κολόν Σάντα Φε σε απόδοση 2.87. Μόλις μία νίκη έχει η Κολόν στα οχτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας (1-3-4). Η Βελέζ απο την άλλη πλευρά παραμέρισε για λίγο το πρωτάθλημα, δίνοντας μεγάλο βάρος στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου και τερμάτισε στην πρώτη θέση για τον 4ο όμιλο. Τώρα μπορεί ανεπηρέαστει να επιστρέψει στις νίκες και να καλύψει τη διαφορά απο την κορυφή.

Περνάμε στα Μονά όπου σήμερα έχουμε αρκετές επιλογές. Ξεχωρίζει ο Άσσος της Γκρασχόπερς με αντίπαλο τη Σιόν σε απόδοση 1.80. Πρόκειτα για ένα θεωρητικό ντέρμπι καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 2η θέση και οι φιλοξενούμενοι ακολουθούν στην 4η αλλά η διαφορά που τους χωρίζει είναι 12 ολόκληροι βαθμοί. Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες, κόντρα σε μία ομάδα που στις τελευταίες πέντε εξόδους της μάζεψε μόλις 1 βαθμό. Από την Τουρκία κρατάμε το Γκαζιαντερσπόρ – Καϊσέρισπορ στον «Άσσο» Draw No Bet σε απόδοση 1.76. Οι γηπεδούχοι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους σε επίπεδο Πρωταθλήματος είναι αήττητοι, με τον απολογισμό τους να αποτελείται από δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Παράλληλα, στους οκτώ πιο πρόσφατους αγώνες τους, πάντα στη Super Lig, έχουν ηττηθεί μόνο από την Αντάλιασπορ με 5-2 (4-3-1). Στο μεγάλο ντέρμπι της Ολλανδίας που αναμένεται να κρίνει τον πρωταθλητή πάμε με το over 3 γκολ σε απόδοση 1.92 και περιμένουμε από δύο επιθετικές ομάδες όπως η Αϊντχόφεν και ο Άγιαξ να μας δικαιώσουν. Τα στατιστικά βγάζουν value της επιλογή μας, μια και αρχικά τα 12/14 εντός έδρας παιχνίδια της Αϊντχόφεν έχουν έρθει over 2.5. Στο Over 3,5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους με γηπεδούχο τη PSV, ενώ τα 3 από αυτά ήταν και στο Over 5,5!Από την άλλη και ο Άγιαξ μας δίνει πολλά γκολ, αφού 10/14 ματς του «Άιαντα» έχουν ολοκληρωθεί στο Over 2.5. Στην Αγγλία υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι από το οποίο κρατάμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.70. Δείτε αναλυτικά εδώ όλες τις προτάσεις στην κατηγορία «Μονά».

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας και μάθετε νέα από τον κόσμο για το casino και το poker.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares