Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 11:24

Για το 2-1 ο ΠΑΟ, επιλογές από το "Nησί"‏

Γεμάτο κουπόνι και έντονη δράση σε Αγγλία και Ιταλία περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα. Καθώς μπαινουμε στην πιο κρίσιμη καμπή των πρωταθλημάτων η αγωνία όλο και μεγαλώνει, αυξάνοντας ταυτόχρονα και τις δικές μας επιλογές. Στο «Νησί» διεξάγονται αγώνες για όλες τις κατηγορίες και τα «φώτα» πέφτουν στο μεγάλο ντέρμπι για την τρίτη θέση με την Άρσεναλ να υποδέχεται τη φορμαρισμένη Έβερτον.

Κατά τα άλλα υπάρχουν αναμετρήσεις για την Α’ Β’ Αγγλίας, την Κόνφερανς, την Α’ και Β’ Σκωτίας και την Ιρλανδία. Βέβαια σε αρκετές χώρες μεταξύ των οποίων Γαλλία και Γερμανία έχουν διήμερο Κυπέλλου με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, απο τις οποίες ξεχωρίζει η προσπάθεια της Μπάγερν που παίζει εκτός με τη Βόλφσμπουργκ σε μία προσπάθεια να κάνει το νταμπλ, αφού και μαθηματικά έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα.  Στο Μπάσκετ σήμερα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, ενώ αύριο υπάρχει η αναμέτρηση Εφές – Ολυμπιακός.

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προβλέψεις από τις «Μπόμπες». Το σημείο ξεχωρίζει έρχεται από τη Β’ Ιταλίας και είναι το Χ2 της Τσιταντέλα με αντίπαλο τη Βερόνα σε απόδοση 2.50. Η Τσιταντέλα κατάφερε να νικήσει στον πρώτο γύρο με 2-1 και θέλει σήμερα να επαναλάβει την επιτυχία κόντρα σε μία ομάδα που δε διανύει και την καλύτερη δυνατή περίοδο. Το καλό κλίμα χάλασε στη Βερόνα, μια και μεσοβδόμαδα ο τεχνικός Μαντορλίνι έχασε τον αδερφό του, με τις προπονήσεις να γίνονται κάτω από ψυχολογικό βάρος. Αυτό φάνηκε και στον αγώνα απέναντι στην Τσεζένα, με την ομάδα να μένει στην ισοπαλία και να χάνει εκ νέου τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Έτσι σήμεραθα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους που θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα, δεδομένου πως στη συνέχεια τους περιμένει δύσκολο πρόγραμμα. Για την Α’ Αγγλίας έχουμε κρατήσει το Χ2 της Κρου κόντρα στη Σουίντον σε απόδοση 2.70. Το θέμα της οριστικής ανόδου της Σουίντον έληξε οριστικά πριν από τρεις ημέρες και πλέον κινδυνεύει άμεσα να μείνει εκτός πλέι οφ. Σε πολύ κακή κατάσταση η ομάδα του ΜακΝτόναλντ, κάτι που πιστοποίησε και την προηγούμενη αγωνιστική, όταν με άσχημη εμφάνιση ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα για τη Σουίντον, που έχει μαζέψει μόλις δυο βαθμούς στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και παραμένει οριακά μόνο εντός της πρώτης εξάδας. Έτσι θα επιλέξουμε να πάμε με την έκπληξη και να στηρίξουμε την Κρου που θα αγωνιστεί χωρίς άγχος. Για τη Β’ Σκωτίας πάμε με το 1Χ της Στενχάουσμιουρ κόντρα στην Κουίν οφ Σάουθ σε απόδοση 2.60. Την παραμονή της στη Δεύτερη κατηγορία και μαθηματικά πανηγύρισε το Σάββατο η Στενχάουσμιουρ έπειτα από το «διπλό» μέσα στην έδρα της Ιστ Φάιφ, την οποία και οδήγησε ένα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να αγωνιστούν χωρίς άγχος σήμερα κόντρα στους πρωταθλητές, τους οποίους έχουν δυσκολέψει σε όλες τις φετινές αναμετρήσεις τους, κατορθώνοντας μάλιστα να μην ηττηθούν εκτός έδρας στην πρώτη εξ’ αυτών. Θα πάμε με την έκπληξη σε έναν αγώνα που πιστεύουμε πως θα κυριαρχήσει ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων.

Στα «Μονά» ξεκινάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet της Μπάρνσλεϊ – Ντέρμπι Κάουντι σε απόδοση 1.87. Αναγκασμένη να «μαζέψει τα κομμάτια» της από το σαββατιάτικο ισχυρότατο «ράπισμα» (εντός έδρας) από την Τσάρλτον είναι η Μπάρνσλεϊ. Η βαρύτατη ήττα με σκορ 0-6 πήρε τη σκυτάλη από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και οι γηπεδούχοι βρίσκονται πλέον εντός της ζώνης του υποβιβασμού με 49 βαθμούς, στο -1 από τις Μπλάκμπερν (ένα παιχνίδι λιγότερο, πέραν του σημερινού) και Πιτέρμπορο και στο -2 από τη 19η Χάντερσφιλντ. Έτσι θα στηρίξουμε το κίνητρο των γηπεδούχων με κάλυψη στο Draw No Bet. Για το γαλλικό Κύπελλο θα στηρίξουμε τη Σεντ Ετιέν κόντρα στη Λοριάν σε απόδοση 1.80. Μία πολύ καλή χρονιά διανύει η Σεντ Ετιέν που είναι μέσα σε όλους της τους στόχου. Εντός του 2013 παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, με τον απολογισμό της να αποτελείται από 11 νίκες και έξι ισοπαλίες. Το Σάββατο έχει μπροστά της τον τελικό του Λιγκ Καπ, ενώ στο Πρωτάθλημα είναι 4η και διεκδικεί την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύουμε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά απο τη Λοριάν και σήμερα εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη στη νοκ – άουτ αναμέτρηση. Δείτε εδώ όλες τις σημερινές προτάσεις στην κατηγορία «Μονά».

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 5 αγώνες σε σύστημα 3-5 (11 στήλες x 7€) και συνολικό ποντάρισμα 32.59€. Αναλυτικά τα σημεία:

Μίλγουολ – Γουότφορντ 1 DNB (2.12)

Σέφιλντ – Μπρέντφορντ 2 DNB (2.05)

Λίβινγκστον – Χάμιλτον 2 DNB (1.88)

Γουόκινγκ – Γκρίμσμπι Over 2.5(1.90)

Μπάρι – Σκάνθορπ 2 (2.10)

Στην Euroleague η σειρά των προημιτελικών μεταφέρεται στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και να ψάχνει τη νίκη που θα τον βάλει σε θέση οδηγού για την πρόκριση στο Final Four. Μάχη με το χρόνο θα δώσει ο Τζέιμς Γκιστ, οι εμφανίσεις του οποίου αποτέλεσαν βαρόμετρο στα δύο πρώτα παιχνίδια. Έχασε προπονήσεις τις τελευταίες μέρες και παρότι χθες μπήκε κανονικά, ο Πεδουλάκης δηλώνει ότι η συμμετοχή του θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή. Με ήττα συνέχισε και στο πρωτάθλημα η Μπάρτσα, χάνοντας εντός έδρας από τη Γκραν Κανάρια, με τους Ναβάρο και Γιασικεβίτσιους να παίρνουν ανάσες. Η Ίνγκλις ταξίδεψε στην Αθήνα, αλλά αντιμετωπίζει πρόβλημα και φυσιολογικά δεν θα μπορέσει να βοηθήσει πολύ στην αποψινή αναμέτρηση. Πάντα εκτός Ραμπασέδα και Μάικλ. Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Παναθηναϊκό, που καλείται να υπερασπιστεί την έδρα του και να βρεθεί πιο κοντά στο Λονδίνο. Εμείς θα τον εμπιστευτούμε, ποντάροντας και στη δυναμική της έδρας του, μιας και είναι περιττό να αναφερθεί ότι απόψε στο ΟΑΚΑ δεν θα πέφτει ‘’καρφίτσα’’. Δυνατό όπλο θα είναι ξανά η εξαιρετική άμυνα. Νίκη Παναθηναϊκός (1.86).

Το άλλο παιχνίδι που έχουμε ξεχωρίσει είναι το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης. Αν είχε διαβάσει κάποιος τις εκτιμήσεις μας για τα δύο πρώτα παιχνίδι, δε θα δυσκολευόταν για να καταλάβει το ποια θα ήταν η επιλογή μας. Η σειρά δεν θα γυρίσει στην Ισπανία και το μόνο ερωτηματικό είναι αν θα έρθει η νίκη στο αποψινό παιχνίδι ή σ’ αυτό της Πέμπτης. Εμείς πιστεύουμε ότι η φόρα της Ρεάλ θα της δώσει από τώρα θέση στο Final Four. Ρεάλ +2 (1.84).

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας και μάθετε νέα από τον κόσμο για το casino και το poker.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares