Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 14:58

Λυγίζει στην Πόλη ο Ολυμπιακός, στοίχημα σε Κύπελλο

Σε... ρυθμούς Κυπέλλου κινείται η Ευρώπη αυτήν την εβδομάδα, καθώς στις περισσότερες χώρες υπάρχει δράση στο θεσμό των «εκπλήξεων» όπως χαρακτηριστικά λέγεται.

Στην Ελλάδα διεξάγεται στην Τούμπα ο πρώτος ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και να στοχεύει σε καθαρή νίκη που θα του δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση. Στη Γερμανία χθες η Μπάγερν πήρε την πρόκριση και περιμένει να μάθει την αντίπαλό της που θα προκύψει απο το σημερινή αναμέτρηση Στουτγάρδη – Φράιμπουργκ. Και επειδή οι Άγγλοι πάντα... διαφέρουν, την ώρα που όλη η Ευρώπη έχει αγώνες Κυπέλλου, αυτοί παίζουν πρωτάθλημα. Έτσι το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φιλοξενείται απο τη Γουέστ Χαμ, τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται τη Γουίγκαν και την Τσέλσι να παίζει εκτός έδρας με τη Φούλαμ. Στο Μπάσκετ ο Παναθηναϊκός πήρε μία μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα και πλέον απέχει 40 λεπτά από την πρόκριση στα πλέι οφ, αφού προηγείται στη σειρά των προημιτελικών με 2-1 των Καταλανών. Σήμερα σειρά παίρνει ο Ολυμπιακός που αν νικήσει παίρνει απο τώρα το εισιτήριο για το Λονδίνο.

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά από την κατηγορία «Μονά» και τον «Άσσο» του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος σε απόδοση 1.70. Θα πάμε με την έδρα, τη δυναμική και τη φανέλα, καθώς ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη έχει όλα τα εχέγγυα για να φτάσει στον τελικό του θεσμού. Σίγουρα ο Αστέρας δεν είναι αμελητέα οντότητα, ωστόσο ο «δικέφάλος» είναι αήττητος στα τελευταία 12 παιχνίδια του για πρωτάθλημα (7-3-0) και Κύπελλο (1-1-0). Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης συμμετέχει στα ημιτελικά του Κυπέλλου για τρίτη φορά την τελευταία πενταετία, μη έχοντας πάρει στις προηγούμενες δύο περιπτώσεις το «εισιτήριο» για τον τελικό. Στην Αγγλία κρατάμε το Goal/Goal της Γουέστ Χαμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε απόδοση 1.73. Στο Over 3,5 οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο τη Γουέστ Χαμ (για όλες τις διοργανώσεις). Συνδυασμός με G/G στις 2 τελευταίες (μία για Κύπελλο και μία για πρωτάθλημα). Τέλος για το μεγάλο παιχνίδι στο κύπελλο Ιταλίας, πάμε με τη Ρόμα και το «Διπλό» Draw No Bet κόντρα στην Ίντερ σε απόδοση 1.95. Πρόκειται για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Αν η Ίντερ επικρατήσει στην κανονική διάρκεια με 2-1, τότε θα πάμε σε παράταση και αν δεν αλλάξει κάτι και εκεί, τότε η ομάδα που θα προκριθεί θα προκύψει από τη διαδικασία των πέναλτι. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Πραγματικά καλύτερες προϋποθέσεις για να μπει στον επαναληπτικό του Κυπέλλου, δεν μπορούσε να φανταστεί η Ρόμα. Αρχικά, έχει το 2-1 του πρώτου αγώνα, ενώ βρίσκει απέναντι της μια καταρρακωμένη αντίπαλο, που θα παραταχθεί ουσιαστικά με ενδεκάδα ανάγκης. Η πρόκριση στον τελικό, όπου περιμένει ήδη η μισητή Λάτσιο, μοιάζει με αυτονόητο στόχο και αν δεν έρθει, αυτό θα συνιστά σίγουρα μεγάλη αποτυχία, χωρίς να υπάρχει καμία δόση υπερβολής στα γραφόμενα μας. Θα τη στηρίξουμε με κάλυψη στην ισοπαλία καθώς διαθέτει τόσο το κίνητρο όσο και την ομάδα να πάρει το «διπλό».

Στις «Μπόμπες» πάμε με το Χ2 του Απόλλωνα Λεμεσού κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας για το Κύπελλο Κύπρου σε απόδοση 1.96. Μετά την ήττα της από τον Απόλλωνα μία εβδομάδα πριν για το Κύπελλο, η ΑΕΚ το Σάββατο υποδέχθηκε την Ομόνοια, αυτή τη φορά για το Πρωτάθλημα, και ηττήθηκε ξανά και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-0. Έτσι με δεδομένη την περίοδο ντεφορμαρίσματος των γηπεδούχων εμείς θα στηρίξουμε τον Απόλλωνα που έχει το προβάδισμα απο τον πρώτο αγώνα (σ.σ: 2-0) αλλά και την ψυχολογία για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για τη Euroleague με κορυφαίο και πάλι τον Διαμαντίδη το «τριφύλλι» πήρε το πλεονέκτημα από τους Καταλανούς και πλέον είναι μία νίκη μακριά απο το φάιναλ φορ. Έτσι ο αυριανός αγώνας Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον, αφού και τα τρία παιχνίδια μέχρι τώρα μα δικαίωσαν απο πλευράς θεάματος. Σήμερα ο αγώνας Εφές - Ολυμπιακός κλέβει την παράσταση, με τους ερυθρόλευκους να επιδιώκουν να πάρουν από σήμερα το εισιτήριο, μια και προηγούνται με 2-0. Κατώτερη των περιστάσεων και στα δύο πρώτα παιχνίδια η Εφές, πλέον κυνηγάει ένα μκρό θαύμα για να είναι εκείνη που θα βρεθεί στο Final Four. Περισσότερο το πάλεψε στο πρώτο παιχνίδι, όταν και ηττήθηκε με 67-62, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό έγινε περισσότερο γιατί ήταν σε κακό βράδυ ο Ολυμπιακός. Στην έδρα της, περιμένουμε να τη δούμε αλλαγμένη, όπως εξάλλου και έχει γίνει σε όλη της την πορεία μέχρι εδώ. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο, ότι στην έδρα της λύγισαν ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Ρεάλ και ο Παναθηναϊκός. Πολύ εύκολα είχε κερδίσει και τον Ολυμπιακό στην πρώτη φάση της διοργάνωσης με 98-72. Τα δεδομένα είναι απλά για τον Ολυμπιακό, που έρχεται στην Πόλη για να πάρει μία νίκη στα δύο παιχνίδια και να σφραγίσει το εισιτήριο για το Final Four. Στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ, υπήρχε άγχος και ο Ολυμπιακός δεν απέδωσε στο σύνολο καλά, αλλά την Πέμπτη ήταν πραγματικά καταιγιστικός και έπαιξε όπως αρμόζει σε έναν πρωταθλητή Ευρώπης. Την Εφές την έχει αντιμετωπίσει 4 φορές φέτος, μετρώντας ήδη 3 νίκες και μοναδική ήττα αυτή στην πρώτη φάση. Έχει περάσει ήδη δύο φορές νικηφόρα φέτος από την Πόλη, απέναντι σε Φενέρ και Μπεσίκτας. Ο Κατσίβελης θα πάρει ξανά θέση στη 12άδα έναντι του Πέρκινς. Χωρίς νέα προβλήματα.

Εδώ θα πάμε με την Τουρκική ομάδα, που θεωρούμε ότι θα θέλει να επιστρέψει με μία δυναμική εμφάνιση στην έδρα της. Εξάλλου, αν θέλει να κάνει το ‘’break’’ ο Ολυμπιακός, μοιάζει να έχει περισσότερες πιθανότητες στον αγώνα της Πέμπτης. Εφές -2.5 (1.91 StanJames)

Εκτός απο το παιχνίδι της Τουρκίας έχουμε κρατήσει και την αναμέτρηση της Κάχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η Κάχα δεν έχει τίποτα να χάσει και θα μπει δυνατά από νωρίς, για να πάρει μία νίκη και για να μην αποκλειστεί με 0-3 από την ΤΣΣΚΑ. Εμείς θα την εμπιστευτούμε, μιας και πιστεύουμε, ότι ακόμα και αν ηττηθεί, αυτό θα γίνει στις λεπτομέρειες. Κάχα +5.5 (1.91 Stoiximan).

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας και μάθετε νέα από τον κόσμο για το casino και το poker.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares