Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 15:45

Προτάσεις απο Β' Γαλλίας και Β' Ολλανδίας

Ένα γεμάτο κουπόνι έχουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο με τα περισσότερα πρωταθλήματα να οδεύουν προς το τέλος τους.

Στη Superleague η απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής της διοργανώτριας αρχής για την ΑΕΚ ξεκαθαρίζει λίγο την κατάσταση, αφού πλέον ακόμα και με νίκη οι κίτρινοι δεν προλαβαίνουν το «τρένο» της σωτηρίας. Έτσι λίγο-πολύ βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει στην εγχώρια λίγκα, με την προσοχή να στρέφεται στα μεγάλα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Σήμερα παραδοσιακά την προσοχή μας έχουν τα πρωταθλήματα της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας και της Ιρλανδίας. Στο Μπάσκετ μετά τη χαμένη ευκαιρία του Παναθηναϊκού να κάνει το 3-1 για να προκριθεί στο Final Four, σειρά παίρνει ο Ολυμπιακός που θέλει να τελειώνει κόντρα στην Εφές. Η σειρά των προημιτελικών είναι 2-1 υπέρ των ερυθρολεύκων και ο αγώνας γίνεται και πάλι στην Τουρκία.

Αρχίζουμε με την κατηγορία «Μπόμπες» και τη Β’ Ολλανδίας όπου ξεχωρίζει το Διπλό Draw No Bet της Άλμερε Σίτι με αντίπαλο την Έμεν σε απόδοση 2.62. Η Έμεν αντιμετώπισε εκτός έδρας τη ΦΚ Αϊντχόφεν την προηγούμενη αγωνιστική και γνώρισε βαριά ήττα με 4-1, δεχόμενη τα τρία πρώτα γκολ στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης. Ηττήθηκε για δεύτερο διαδοχικό ματς, ενώ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη (1-1-3), μακριά από το γήπεδό της κόντρα στη Σπάρτα Ρότερνταμ με 1-0. Βαθμολογικά είναι αδιάφορη και περιμένει απλά το τέλος του Πρωταθλήματος. Η Άλεμερε Σίτι σήμερα θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να σπάσει το κακό σερί που έχει μακριά από την έδρας της. Στη Β’ Γαλλίας πάμε με το Χ2 στην αναμέτρηση Ντιζόν – Λαβάλ σε απόδοση 1.94. Τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς να γευτεί τη χαρά της νίκης η Ντιζόν, βλέποντας πλέον τις θέσεις ανόδου σε απόσταση έξι βαθμών, με αποτέλεσμα να λιγοστεύουν όλο και περισσότερο οι ελπίδες για άμεση επιστροφή στο Σαμπιονά. Η Λαβάλ πριν την ήττα κόντρα στην Αρλ «έτρεχε» αήττητο 5 αγωνιστικών. Πλέον καίγεται για τη νίκη, καθώς κάθε άλλο παρά σίγουρη νιώθει για το μέλλον της στην κατηγορία. Πέντε ομάδες στην ουρά βρίσκονται σε απόσταση 2 βαθμών και σήμερα οι φιλοξενούενοι θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν προβάδισμα. Τέλος πάμε και με το Διπλό Draw No Bet της Καέν κόντρα στην Ανζί σε απόδοση 2.22.

Πάμε στα Μονά όπου ξεκινάμε με το σημείο της ημέρας που είναι το Διπλό Draw No Bet της Σπάρτα Ρότερνταμ κόντρα στην Χέλμοντ σε απόδοση 1.96. Η Χέλμοντ Αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Φόλενταμ την προηγούμενη αγωνιστική και ηττήθηκε με 3-0, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση. Διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος για αυτό και θα πάμε με τους φιλοξενούμενους που θα κάνουν σήμερα την ύσταση προσπάθεια για να φτάσουν πιο κοντά στην κορυφή. Τα ξημερώματα στην Αργεντινή η Ράσιγνκ Κλουμπ υποδέχεται την Κολόν Σάντα Φε και εμείς κρατάμε απο το συγκεκριμένο ματς τον «Άσσο» σε απόδοση 2.20. Άστραψε και... βρόντηξε η ομάδα του Ζουμπέλδια την προηγούμενη εβδομάδα, όπου και συνέτριψε με 4-1 εκτός έδρας τη Σαν Λορέντζο και μάλιστα με ανατροπή. Τρίτο τρίποντο για τη Ρασίνγκ στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, παραμένοντας έτσι στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο αδυνατεί μέχρι στιγμής να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Στο Μεξικό στηρίζουμε την Τζαγκουάρες στον Άσσο Draw No Bet με αντίπαλο την Κλαμπ Λεόν σε απόδοση 1.70.

Στο Μπάσκετ είναι σήμερα η σειρά του Ολυμπιακού, που παίζει για δεύτερη φορά στην Τουρκία με αντίπαλο την Εφές (20:00). Οι Τούρκοι εμφανίστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι στον αγώνα της Τρίτης, κατάφεραν να φτάσουν με σχετική άνεση στη νίκη με 83-72. Καθοριστικό ήταν ο Φάρμαρ προσέφερε επιθετικές λύσεις για πρώτο παιχνίδι στη σειρά, φτάνοντας στους 17 πόντους, ενώ σημαντικές βοήθειες προσέφεραν ο Σαβάνοβιτς και ο Ερντέν, με 15 πόντους έκαστος. Πολύ καλή ήταν και η παρουσία της και στην άμυνα, μιας και κατάφερε να βγάλει εκτός παιχνιδιού τους Σπανούλη και Παπανικολάου, αλλά και τον Πρίντεζη, που την είχε πληγώσει με 26 πόντους στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Καλό το κλίμα στην ομάδα και άπαντες στην Τουρκία μιλούν σαν να έχει γίνει ήδη το 2-2 στη σειρά…

Κακός ο Ολυμπιακός σε όλα τα επίπεδα την Τρίτη, δεν μπορούσε να περιμένει και πολλά πράγματα μετά από τέτοια εμφάνιση. Μόνος του προσπαθούσε ο Λο, που σταμάτησε στους 19 πόντους και ήταν ότι αξιόπιστο διέθετε ο Ολυμπιακός επιθετικά. Εξαφανισμένοι Σπανούλης και Παπανικολάου, ενώ ισορροπία δεν υπήρχε ούτε στην άμυνα. Σε ότι έχει να κάνει με τη 12άδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, εκτός θα μείνει ξανά ο Πέρκινς, ενώ θα προτιμηθεί ο Κατσίβελης.

Υπερβολικός ο φαβορητισμός της Εφές, μιας και απόψε μιλάμε για μία εντελώς διαφορετική αναμέτρηση. Στο επίπεδο που έχουμε φτάσει, δεν υπάρχει περιθώριο για να σκέφτεται κανείς τα …εισιτήρια στο ΣΕΦ στο πέμπτο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός θα μπει απόψε για να πάρει τη νίκη και να τελειώνει με τη σειρά. Όσο και να πάμε κόντρα με την άποψη των περισσοτέρων, αυτή η Εφές δεν μπορεί να μας πείσει και θεωρούμε ότι η απόδοση του Φάρμαρ την Τρίτη ήταν απλά αναλαμπή, ενώ αυτή του Σπανούλη κακή παρένθεση… Εμείς θα εμπιστευτούμε τον Ολυμπιακό, που φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήρθε στην Τουρκία για να χτυπήσει το 4ο παιχνίδι. Ολυμπιακός +4.5 (1.88).

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας και μάθετε νέα από τον κόσμο για το casino και το poker.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares