Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 15:05

Δυνατά σημεία απο το Μεγάλο Νησί

Έντονη δράση, αγώνες που κρίνουν ολόκληρη χρονιά και πολλά ντέρμπι περιλαμβάνει το κουπόνι του Σαββατοκύριακου.

Σήμερα τα φώτα πέφτουν στη Μεγάλη Βρετανία, αφού εκτός από τις συναρπαστικές αναμετρήσεις στην Premier League υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον σε όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας. Στη Γερμανία τα πράγματα λίγο πολύ έχουν ξεκαθαρίσει, ενώ στη Γαλλία εκτός απο πρωτάθλημα έχουμε και τον τελικό του Λιγκ Καπ ανάμεσα στην Σεντ Ετιέν και τη Ρεν. Στην Ιταλία η Ουντινέζε ξαναμπήκε δυνατά στο κόλπο της Ευρώπης, ενώ στη Serie B η Νοβάρα μοιάζει ασταμάτητη. Στο εγχώριο πρωτάθλημα, δράση έχουμε στη Β’ Εθνική με το ντέρμπι του Βόλου να ξεχωρίζει.

Αρχίζουμε με τις «Μπόμπες» και τα σημεία της ημέρας που είναι ο Άσσος Draw No Bet της Φόλκερ κόντρα στην Πάρτικ Θιστλ σε απόδοση 2.88 και το Διπλό Draw No Bet των Ρέιθ Ρόβερς κόντρα στη Χάμιλτον σε απόδοση 2.88. Στην Bundesliga πάμεμ ε την έκπληξη και το Χ2 της Μάιντζ κόντρα στην Ντόρτμουντ. Έχοντας να σκεφτεί μόνο τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ η Ντόρτμουντ θα ρίξει το βάρος εκεί και όχι στο πρωτάθλημα, από το οποίο δεν έχει να περιμένει κάτι πλέον. Έτσι θα πάμε με τους φιλοξενούμενους που θα χτυπήσουν το παιχνίδι για να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για έξοδο στην Ευρώπη. Έκπληξη βλέπουμε και στον αγώνα της έτερης εκπροσπώπου της Γερμανίας στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση. Ο λόγος για την Μπάγερν, που σήμερα βλέπουμε να μην νικάει με αντίπαλο το Αννόβερο. Το 1Χ των γηπεδούχων παίζεται στο 2.80 και αποτελεί value με δεδομένο πως η ομάδα του Μονάχου έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και το μόνο που την ενδιαφέρει να είναι έτοιμη, ξεκούραστη και συγκεντρωμένη στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Τρίτη. Στη Β’ Ιταλίας πάμε με το Χ2 της Προ Βερτσέλι με αντίπαλο τη Βιτσέντσα σε απόδοση 2.25. Μάλλον μία από τις τελευταίες ‘’αναλαμπές’’ της Προ Βερτσέλι ήταν η νίκη επί της Βαρέζε, μια και η διαφορά της από τις θέσεις του μπαράζ παραμένει στους 9 βαθμούς. «Δεν θα τα παρατήσουμε, θα παίξουμε με αξιοπρέπεια τα υπόλοιπα παιχνίδια», σχολίασε ο Μπραγκίν και εμείς τον... πιστεύουμε και στηρίζουμε σήμερα την ομάδα του η οποία τίθεται αντιμέτωπη με μία ομάδα που έχει κερδίσει μόλις 4 από τα 18 εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει φέτος. Από το Μεξικό κρατάμε το Χ2 της Πούμας κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα σε απόδοση 2.17. Πρόκειται για το ντέρμπι της πρωτεύουσας με δύο ομάδες που είναι δίπλα – δίπλα στη βαθμολογία. Μόλις μία ήττα έχει η Πούμας στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές, τη στιγμή που διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας παρουσία στο πρωτάθλημα, με τέσσερις νίκες στις επτά εξόδους της, εκ των οποίων τις τρεις, στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις.

Στα «Μονά» ξεχωρίζουν δύο δυνατά σημεία. Συγκεκριμένα πάμε με το Over 2.5 στον αγώνα Γκρίμσμπι - Νιούπορτ σε απόδοση 1.83 και με τον Άσσο Draw No Bet στο αγώνα Βάκερ Ίνσμπουργκ – Ριντ που πληρώνει 1.96. Στον αγώνα για την Κόνφερανς αναμένουμε πολλά γκολ, καθώς οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, καθώς έχουν στόχο τη νίκη. Η Γκρίμσμπι βρίσκεται εξαιρετική κατάσταση, είναι αήττητη έπειτα από τον χαμένο τελικό του FA Trophy με τη Ρέξαμ, καθώς σε οκτώ αγώνες, επικράτησε στους τέσσερις και πήρε ισάριθμες ισοπαλίες. Και η Νιούπορτ πάντως έχει δείξει καλά στοιχεία και σήμερα θα παίξει πλήρης και χωρίς άγχος. Στο άλλο δυνατό παιχνίδι επιλέξαμε τον Άσσο της Βάκερ με κάλυψη. Προτεραιότητά της δεν μπορεί δεδομένα να είναι άλλη πέραν του να σώσει την κατηγορία για αυτό και σήμερα θα τα δώσει όλα για το «τρίποντο». Στον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας κρατάμε το over 2 γκολ (σε πρίπτωση που μπουν ακριβώς δύο γκολ επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Σεντ Ετιέν και Ρεν διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το τρόπαιο και τη θέση στο Europa League. Τα τελευταία 7/9 παιχνίδια της Σεντ Ετιέν έχουν ολοκληρωθεί με over 2.5 γκολ και σήμερα πιστεύουμε πως το... σερί θα συνεχιστεί καθώς και η Ρεν θα παραταχθεί με επιθετικούς προσανατολισμούς. Για την Β’ Ισπανίας πάμε με το under 2.5 γκολ στην αναμέτρηση Χερέθ – Λας Πάλμας, ενώ για τη Β’ Αγγλίας στηρίζουμε τον Άσσο Draw No Bet της Έξετερ με αντίπαλο την Τσέλτεναμ σε απόδοση 1.97.

Στην Κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 6 αγώνες σε σύστημα 3-6 (21 στήλες x 4€). Αναλυτικά τα σημεία:

Πάκος Φερέιρας – Ρίο Άβε 1 (2.01)

Αμβούργο – Ντίσελντορφ 1 (1.85)

Μπόλτον – Μίντλεσμπρο 1 (1.84)

Λόκερεν – Σταντάρ Λιέγης 2 (2.00)

Πόρτσμουθ – Σέφιλντ Γιουν. 2 (1.93)

Έρακλες – Βααλβάικ 1 (2.05)

Στο Μπάσκετ ο tipster μας κατέληξε σε τρία σημεία απο το γερμανικό και το ισπανικό πρωτάθλημα. Από τη Γερμανία ξεχωρίζει το -1.5 Φοίνιξ Χάγκεν κόντρα στην Άρτλαντ σε απόδοση 1.88. Επίσης κρατάμε το +1 Βούρτσμπουργκ με αντίπαλο την Ουλμ που πληρώνει 1.88, ενώ από την Ισπανία πάμε το +2.5 της Κάχασολ κόντρα στην Ουνικάχα σε απόδοση 1.90.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων για το Πάμε Στοίχημα. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares