Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 14:15

Το ντέρμπι στην Αούστρια, διπλό με κάλυψη η Γκρασχόπερς‏

Η αυλαία σε ένα ακόμα πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, το πιο παράξενο και δύσκολο των τελευταίων για τους «μεγάλους», πλην του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ πέφτει σήμερα. Ένα φινάλε που λίγοι περίμεναν καθώς όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις μία ιστορική ομάδα, η ΑΕΚ θα αγωνίζεται του χρόνου στη Β’ Εθνική. Σήμερα και οι 8 αγώνες δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς τόσο η πρώτη θέση, όσο και τα πλέι οφ έχουν κλείσει, ενώ πολύ δύσκολα θα αλλάξει και η κατάσταση στην ουρά με την Ένωση να ελπίζει μεν στην έφεση, ωστόσο να αποτελεί το πρώτο φαβορί να ακολουθήσει την Κέρκυρα στη Football League.

Στα άλλα πρωταθλήματα ξεχωρίζουν σήμερα τα σούπερ ντέρμπι σε Αγγλία και Ιταλία. Στο «Μεγάλο Νησί» ο Μπενίτεθ επιστρέφει ως αντίπαλος στο Λίβερπουλ και η Τσέλσι στοχεύει σε νίκη για να διατηρήσει την επαφή της με την Άρσεναλ. Στο Λονδίνο η Σίτι φιλοξενείται απο την Τότεναμ, με τους «πετεινούς» να σκέφτονται μόνο το τρίποντο για να έχουν ελπίδες για Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Ιταλία δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν, που μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις το γόητρο παίζει πάντα ρόλο.

Στα «Μονά» βρίσκονται σήμερα τα δύο δυνατά παιχνίδια της ημέρας. Ο λόγος για το Διπλό Draw No Bet της Γκρασχόπερς κόντρα στη Λουκέρνη σε απόδοση 1.94 και τον Άσσο της Αούστρια Βιέννης με αντίπαλο τη Ραπίντ Βιέννης που πληρώνει 1.80. Η Γκρασχόπερς βρίσκεται στο κυνήγι της Βασιλείας και δε σκέφτεται ούτε κατά διάνοια σήμερα να στραβοπατήσει. Έχει πάρει τα πάνω από την πρόκριση στο κύπελλο και σήμερα ετοιμάζεται για μία ακόμα καλή εμφάνιση. Στην Αυστρία χωρίς νίκη είναι η Ραπίντ στα οχτώ τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Αούστρια ανεξαρτήτως έδρας από τον Μάιο του 2011 (5-3-0). Εμείς θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, καθώς αν η Αούστρια νικήσει ουσιαστικά «κλειδώνει» το πρωτάθλημα. Τέλος για τη Β΄Νορβηγίας πάμε με τον Άσσο της Ράνχαϊμ με αντίπαλο την Μπρίνε.

Στις «Μπόμπες» τέσσερις ειναι οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν. Αρχικά στον αγώνα για την Α’ Ολλανδίας μεταξύ της Ναϊμέγκεν και της Τσβόλε κρατάμε το Διπλό Draw No Bet σε απόδοση 2.63. Πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι στο οποίο υπάρχει η σχετική αντιπαλότητα. Σε δύσκολη κατάσταση οι γηπεδούχοι, που την περασμένη αγωνιστική γνώρισαν ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά στην έδρα της Μπρέντα και μετά τα χθεσινά αποτελέσματα έχει μείνει στο -5 από τα πλέι οφ. Δύσκολο το κλείσιμο στη σεζόν, αφού εκτός των άλλων, θα παίξει κατά σειρά στις έδρες των Τβέντε και Αϊντχόφεν, ενώ θα κλείσει υποδεχόμενη τη Βααλβάικ. Από την άλλη πλευρά η Τσβόλε πέτυχε σπουδαίο διπλό την προηγούμενη αγωνιστική και έκανε το πλέον καθοριστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Η ομάδα έχει περάσει η αλήθεια από πολλά …κύματα, αλλά με τη γενικότερη παρουσία της πείθει ότι δικαιούται μία θέση στην πρώτη κατηγορία και για την επόμενη χρονιά και εμείς σήμερα θα τους στηρίξουμε. Από την Α’ Σουηδίας στηρίζουμε την Μιάλμπι στο Χ2 μέσα στην έδρα της Χάκεν σε απόδοση 2.47. Μετά τη βαριά ήττα της πρεμιέρας από τη Γκέτεμποργκ, η Χάκεν στην έδρα της Έστερ την Τετάρτη, πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση της, για να γνωρίσει δικαίως την ήττα. Έχει μείνει από αρκετά νωρίς πίσω στη βαθμολογία και είναι ξεκάθαρο ότι η αποχώρησε του αρχισκόρερ Γουαρίς, έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην ομάδα. Η Μιάλμπι συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία και πανηγύρισε άλλη μία σημαντική νίκη, επί της Γκέφλε στην έδρα της, παρότι άπαντες στο εσωτερικό της «βράζουν» την τελευταία εβδομάδα, λόγω της αδιανόητης απόφασης της ομοσπονδίας, να μην της κατακυρώσει το παιχνίδι με την Τζουργκάρντεν, που διεκόπη την προηγούμενη εβδομάδα λόγω ρίψης γυάλινου μπουκαλιού σε παίκτη της. Με νίκη σήμερα, θα βρεθεί στις πρώτες θέσεις, από εκεί που στην αρχή της σαιζόν οι περισσότεροι την είχαν να παλεύει για την παραμονή της. Συνεχίζουμε με το Χ2 της Έλβερουμ με αντίπαλο την Μπόντο Γκλίμτ από τη Β’ Νορβηγίας σε απόδοση 3.50, ενώ από την Α’ Νορβηγίας επιλέξαμε το Χ2 της Χόνεφος με αντίπαλο τη Σάντνες σε απόδοση 2.10. Δείτε εδώ αναλυτικα τα 10 σημερινά σημεία στην κατηγορία «Μπόμπες».

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 3 σημεία σε σύστημα 2-3 (4 στήλες x 15€) και συνολικό ποντάρισμα 60€. Αναλυτικά οι προτάσεις:

Ράντερς – Νόρτζελαντ 1 DNB (2.27)

Σοσό – Μπορντό 1 DNB (1.98)

Γιάρο – Κουόπιο 1 DNB (2.11)

Στο Μπάσκετ ο tipster μας έχει επιλέξει δύο σημεία από το ιταλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα. Κρατάμε το -4 της Βαρέζε στην αναμέτρηση με την Κρεμόνα σε απόδοση 1.89 και το +11,5 της Εστουντιάντες κόντρα στην Μπαρτσελόνα που πληρώνει 1.85.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων για το Πάμε Στοίχημα. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας και δείτε μέσω του Livestreaming όλους τους αγώνες αλλά και τις μάχες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague, Ολυμπιακός Live, Παναθηναϊκός Live.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares