Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2017 14:48

Θετικό το τεστ με ΑΕΚ για τον Πανναξιακό

Θετικό ήταν και το τεστ με την ΑΕΚ χθες στην Αθήνα για τον Πανναξιακό που νίκησε εύκολα με 3-1 και πλέον μετράει 4 νίκες σε 5 φιλικούς αγώνας προετοιμασίας.

Ο Πανναξιακός που βρίσκεται από χτες Παρασκευή στην Αθήνα για φιλικούς αγώνες, κέρδισε με σχετική άνεση και την ΑΕΚ με 3-1 σετ και σήμερα θα αντιμετωπίσει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Αιγάλεω στην «άτυπη ρεβάνς».

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα του απέναντι στην ΑΕΚ που φέτος έχει ανανεωθεί και θεωρείται ένα από τα φαβορί για την άνοδο από την pre league στην μεγάλη κατηγορία.

Δοκιμάζοντας αρκετά σχήματα και δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, ο προπονητής της Νάξου έβγαλε τα συμπεράσματα που ζητούσε από την απόδοση των κοριτσιών του Πανναξιακού.

Ο Πανναξιακός εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένος σχετικά με τα προηγούμενα φιλικά στη Νάξο ενώ από την πλευρά των γηπεδούχων που είχαν αρκετά προβλήματα στην υποδοχή, η ομάδα της ΑΕΚ ήταν ανταγωνιστική μόνο στο 3ο σετ το οποίο και κατέκτησε με 25-23 μειώνοντας το σκορ σε 2-1.

Η ομάδα του Πανναξιακού θα αγωνιστεί σήμερα Σάββατο στις 13:30 στο Αιγάλεω όπου και θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα και αμέσως μετά θα επιστρέψει στη Νάξο.

ΑΕΚ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 1-3
(17-25, 20-25, 25-23, 13-25)

Πανναξιακός ΑΟΝ: (Κώστας Παπαδόπουλος) Γιώτα Διώτη, Αποστολία Νούσια, Ηλιάνα Ιακωβίδου, Βίκυ Σεφεριάδου, Κωνσταντίνα Σφυρή, Άννα Καλαντάντζε, Κατερίνα Μπολέτου, Αμάντα Μπράουν, Σέλμπι Ντάλτον, Αλίσα Κάλτερ, Κάλλια Κατερίνη, Βίλμα Αναγνώστου, Κυριακή Κατσάνη

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares