Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2017 19:15

Πήρε μπρος ο Πανναξιακός... 2 στα 2 και επιστρέφει

O Πανναξιακός ολοκλήρωσε την διήμερη «απόδραση» του από την Νάξο στην Αθήνα με δύο νίκες σε ισάριθμους φιλικούς αγώνες.

Μετά την χθεσινή νίκη επί της ΑΕΚ με 3-1 σετ, η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου ζευγάρωσε τις νίκες καθώς και σήμερα Σάββατο στο Αιγάλεω τελείωσε την φιλική αναμέτρηση με 3-0 σετ (παίχτηκε και ένα επιπλέον σετ το οποίο και αυτό κατέληξε υπέρ της ομάδας της Νάξου).

Ο προπονητής του Πανναξιακού και σήμερα δοκίμασε τις αθλήτριες του σε διάφορα συστήματα που είχαν δουλέψει στις προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα και είδε την Καναδή Αλίσα Κάλτερ να «δένει» περισσότερο με την νέα της ομάδα.

Αρκετό χρόνο συμμετοχής έδωσε και στις «μικρές» της Νάξου, Κάλλια Κατερίνη και Βίλμα Αναγνώστου που σιγά σιγά αρχίζουν και βρίσκουν τους ρόλους τους στην γυναικεία ομάδα.

Από την πλευρά του Αιγάλεω, που εμφανίστηκε βελτιωμένο σε σχέση με τα πρώτα φιλικά στην Νάξο, το νεανικό του σχήμα έδειξε σημάδια ότι αν καταφέρει να κρατήσει τον ρυθμό του χωρίς «ανεβοκατεβάσματα» θα είναι μία ομάδα που θα ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα της pre-league.

ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ– ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 0-3 (και ένα επιπλέον σετ)
(18-25, 14-25, 16-25, 23-25)

Αιγάλεω: (Αντωνιάδη) Βλάχου, Κάστανου, Μανώλικα, Χαριτωνίδη, Καραμούντζου, Αναστασιάδη (λ), Καββαδία, Σολωμού, Κουλοπούλου, Ιωάννου, Παναγιωτίδου, Κικίρίκου, Αρβανιτοπούλου, Μάλτσιου,

Πανναξιακός ΑΟΝ: (Κώστας Παπαδόπουλος) Γιώτα Διώτη, Αποστολία Νούσια, Ηλιάνα Ιακωβίδου, Βίκυ Σεφεριάδου, Κωνσταντίνα Σφυρή, Άννα Καλαντάντζε, Κατερίνα Μπολέτου, Αμάντα Μπράουν, Σέλμπι Ντάλτον, Αλίσα Κάλτερ, Κάλλια Κατερίνη, Βίλμα Αναγνώστου, Κυριακή Κατσάνη

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares