Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 16:48

Αργυρό στο πανευρωπαϊκό ο Τσορτανίδης‏

Μετά την περσινή 1η θέση ο Λεωνίδας Τσορτανίδης του Ν.Ο. Άνδρου φέτος ανέβηκε και πάλι στο βάθρο κατακτώντας τη 2η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Λετονία.

Ο Λεωνίδας που αγωνίστηκε στην κατηγορία BIC TECHNO 293 windsurf ξεκίνησε πολύ άσχημα και αυτό οφείλετε στις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Λετονία.

Βροχή και κύματα δύο μέτρων ήτα οι πολύ δύσκολες συνθήκες που είχε να αντιμετωπίσει, όμως ο Ανδριώτης δεν το έβαλε κάτω, δούλεψε αρκετά και στο τέλος κατάφερε να φέρει την δεύτερη θέση για την Ελλάδα.

 Εκτός απο τον Λεωνίδα στο ίδιο πρωτάθλημα έλαβε ακόμη ένας Ανδριώτης, ο μικρός αδερφός του Λεωνίδα όπου για πρώτη φορά σε τέτοιους αγώνες τα πήγε περίφημα, αφού κατέκτησε την 40η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο αθλητές προπονούνται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Φράγκου.

Ο πατέρας των παιδιών δήλωσε τα εξής: «Το φετινό μετάλλιο, έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από το περσινό, για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δηλώνει τη σταθερότητα του αθλητή, εδραιώνοντας τον σιγά-σιγά στην παγκόσμια ελίτ του windsurf και δεύτερο και εξίσου σημαντικό, το γεγονός, ότι ο όμιλος μας, ο Ν.Ο. ΑΝΔΡΟΥ, στήριξε έμπρακτα τη δύσκολη αυτή προσπάθεια, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσους ασχολούνται με το αγωνιστικό κομμάτι, να εστιάσουν απερίσπαστα σε αυτό. Ένας ταλαντούχος αθλητής χρειάζεται έμπειρη και σωστή προπονητική καθοδήγηση, αλλά και ένα σοβαρό και μεγάλο club. Ευχαριστούμε τον Ν.Ο.Α, γιατί είναι μεγάλο club!».

 Επόμενος στόχος του Λεωνίδα είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

leoleo1leo2leo3leo4leo5

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares