Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 23:33

Σχόλιο Καφτηράνη για την Επιστολή της ΕΠΣ Κυκλάδων

Με αφορμή την ανοιχτή διευκρινιστική επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΠΣ Κυκλάδων, ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Χρήστος Καφτηράνης απαντά σε καυστικό ύφος.

Αναλυτικά τα όσα γράφει σχετικά ο κ. καφτηράνης:

Θα περίμενε κανείς και κάποια στιγμή σοβαρής και ειλικρινούς αυτοκριτικής!!!!

 Όλα παρουσιάζονται ωραία και μεγάλα!!! Δεν υπάρχουν χρήματα , η ΕΠΣ κινδυνεύει να " κλείσει" , σύμφωνα με τα λόγια του προέδρου.... το γήπεδο θα γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς.... ποιας χρονιάς δεν ξέρουμε..... εκείνα που βλέπουμε να γίνονται και να ακούμε πως θα γίνουν είναι ....οι αγώνες ( κατά τα άλλα συμπαθέστατων ) σκύλων... και συναυλίες τραγουδιστών..!!!!

Αλήθεια υπάρχουν αποφάσεις Δ.Σ. για αυτά;;;; Ποιος αποφασίζει ;;;; Θα μου πείτε .." ψιλά γράμματα"....εξάλλου η λειτουργία της ΕΠΣΚ .. θυμίζει λειτουργία προσωπικής επιχείρησης!!!!

Διαβάζοντας κανείς την επιστολή νιώθει πως πριν δεν υπήρχε τίποτα και ευτυχώς τώρα είναι όλα , επιτέλους , τέλεια!!!!

Η πλάκα ξέρετε ποια είναι;;;; Αυτός που γράφει την επιστολή ....αυτοεπαινείται...και είναι ουσιαστικά αυτός που διοικούσε πριν και τώρα!!!!

Εγώ θα ρωτήσω κάτι.....όταν επί πέντε μήνες γίνεται ένα Δ.Σ. ( ξαναθυμίζω το καταστατικό ορίζει δυο απολογιστική στη Γ.Σ. δεν παρουσιάζεται ούτε η απολογιστική έκθεση της Ε.Ε. ....δείχνει άριστη λειτουργία η κάτι άλλο;;;; Επίσης ....επειδή κάποιοι έπαθαν αμνησία.... Θυμίζω την παραίτηση και τις καταγγελίες του πρώην Αντιπροέδρου , για το πως λειτουργούσε και λειτουργεί η πλειοψηφία της ΕΠΣΚ!!!!! Κύριοι προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και λειτουργείστε επιτέλους με βάσει το καταστατικό , την ισονομία και την αντικειμενικότητα!!!

Και κάτι τελευταίο και σημαντικό!!! Η ΕΠΣΚ δεν είναι επιχείρηση κανενός !!! Επομένως δεν θα " κλείσει" ποτέ!!!! Οι επιχειρήσεις κλείνουν ......η ΕΠΣΚ ανήκει στα Σωματεία και όσο υπάρχουν αυτά θα υπάρχει και η Ε Π Σ Κ.!!!!

Το φωνάζουμε δυνατά!!! Γιατί το πιστεύουμε!!!! Θα το λέμε συνέχεια και ας ενοχλούνται κάποιοι!!!! Όποιος δεν μπορεί φεύγει!!!!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares