Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 08:34

Διασυλλογικοί αγώνες στίβου ΑΓ , και ΠΠ-ΠΚ Α

Στο Δημοτικό Στάδιο της Νάξου χτυπάει αυτό το Σάββατο η καρδιά του κυκλαδίτικου στίβου καθώς εδώ διοργανώνονται οι διασυλλογικοί αγώνες Αντρών – Γυναικών, Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄ και τα σύνθετα των Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α΄.

‘Όπως την περασμένη εβδομάδα στην Άνδρο έτσι και εδώ στους αγώνες έχουν προστεθεί και ορισμένα αγωνίσματα για τις μικρές κατηγορίες, των παμπαίδων και παγκορασίδων Β΄ και μίνι.

Στους αγώνες παίρνουν μέρος ο ΑΟΜυκόνου, ο Παμμηλιακός, ο Ανδριακός Ο.Φ., ο Ποσειδών Σύρου, ο Ναξιακός 2003, ο Πανναξιακός ενώ επανεμφανίζεται μετά από απουσία κάποιων χρόνων ο Ζευς Φιλωτίου.

Αναμένονται πολλές καλές επιδόσεις καθώς αρκετοί αθλητές έχουν ως στόχο την πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το ενδιαφέρον συγκεντρώνουν μεταξύ άλλων στη μεγάλη κατηγορία των Αντρών και των Γυναικών, ο Χάρης Μόσχος του ΑΟΜυκόνου, 11ος πέρυσι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στη σφύρα, ο Γιάννης Κοτρωνάκης του Ανδριακού στο μήκος ο οποίος πέτυχε πολύ πρόσφατα 6.52, η Άννα Μπούζο επίσης του Ανδριακού στις ρίψεις, η Φραγκίσκα Αρμάου και η Μαργαρώ Νάζου στα 400 και στα 800 μέτρα κ.α. Στους παμπαίδες και στις παγκορασίδες Α΄ αναμένεται η επικράτηση της Μπαϊράμη του Πανναξιακού στα σύνθετα αλλά και στα ατομικά αγωνίσματα που θα πάρει μέρος, η εμφάνιση των σπρίντερ του Ποσειδώνα, του Γιάννη Παράβαλου, του Παντελή Ρούσσου και του Ιωσήφ Βουτσίνου.

Θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους ένας από τους κορυφαίους έλληνες χαμηλοεμποδιστές όλων των εποχών ο αθλητής του Πανναξιακού Κώστας Αναστασίου, ο φιναλίστ πέρυσι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στα 1.500 Γιάννης Στούλα, αθλητής του ΑΟΜυκόνου, ο υψίστας του Ποσειδώνα Σύρου Θανάσης Τσούκος, ο αθλητής των 800 μέτρων του Ναξιακού ο Παναγιώτης Κουνής κ.α.

Οι αγώνες ξεκινούν στις 10:30 το πρωί και το απόγευμα στις 16:00.

 

440x90banner gia sportcyclades

                                   

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares