05-10-2013
1η αγωνιστική

Player statistic

    5' ΓΚΟΛ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ
    25' ΓΚΟΛ Ιάκωβος Σταματίου
    29' ΓΚΟΛ Ιάκωβος Σταματίου
    30' ΓΚΟΛ ΕΛ ΚΑΝΤΙ ΓΙΑΝΝΗΣ
    58' ΓΚΟΛ Γιώργος Περιαλης

Στο ματς που άνοιξε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των δυο ομάδων για τον Α’ Όμιλο του Α’ Τοπικού, η ομάδα της Ύδρούσας φιλοξένησε τον εντυπωσιακό και πολύ δυνατό φέτος χαρτί του Πρωταθλήματος ΑΟ Σύρου.

Syros-foskolosΗ ομάδα του ΑΟ Σύρου παίζοντας μαγευτικό ποδόσφαιρο για μια ακόμη εβδομάδα πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο του Μπατσίου στην Άνδρο και κατέκτησε με το εντυπωσιακό 0-5 τους πρώτους τρεις βαθμούς στην φετινή χρονιά.

Γενική εικόνα: Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις (από την μια πλευρά) η ομάδα του κ. Πούλου χρειάστηκε μόλις 29’ για να σφραγγίσει το τρίποντο στο συγκεκριμένο ματς. Κάτω από τα βλέμματα περίπου 70 φίλων της Υδρούσας , ο καιρός δεν προσφέρονταν για καλό ποδόσφαιρο καθώς το πολύ κρύο ήταν το κύριο χαρακτηριστικό ιδιαίτερα στο τελευταίο 20’. Η ομάδα της Σύρου ουσιαστικά εξαφάνισε από το γήπεδο την γηπεδούχο ομάδα και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Σταματίου (πέτυχε 2 γκολ), Πρίντεζη (1 γκολ), Περιάλη (1γκολ) και τον Ελ Κάντι (1 τέρμα) δεν είχε πρόβλημα απέναντι σε μια ομάδα που είχε μόλις τρεις τελικές και δυο σουτ προς την εστία σε 90 λεπτά.

Ο κ. Πούλος θα μπορούσε να είναι αρκετά ευχαριστημένος από την γενική εικόνα της ομάδος του καθώς έχοντας 10 τελικές κατάφερε να πετύχει 5 γκολ και έχοντας πάνω από 13 κόρνερ και μια κατοχή της μπάλας που δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι έφτανε το 80 % αποδεικνύοντας πως δημιουργήθηκε το τελικό σκορ.syros RAOYZAIOS new13

Η διαιτητική τριάδα των κ. Ρούσσο Γ., Ζαράνη Ι. και Μουτάφη Α. ήταν πολύ καλή καθώς το ματς είχε ελάχιστα σφυρίγματα και μόλις 3 οφσάιντ.

Το φιλμ του αγώνα:

Εάν κοιτάξουμε το παιχνίδι θα δούμε ότι το ματς ήταν για έναν ρόλο και σίγουρα δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιος έκανε προπόνηση εντός αγωνιστικού χώρου.

(0-1) Μόλις το 5’ λεπτό ο Αρχηγός του ΑΟ Σύρου θα ανοίξει το σκορ με ένα πολύ ωραίο δεξί σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπουτσή ουσιαστικά στην πρώτη καλή στιγμή στο ματς .

Ο ΑΟ Σύρου θα κυριαρχήσει εντός αγωνιστικού χώρου έχοντας κερδίσει όλες τις μπαλιές στο κέντρο δεν άφηνε πολλές ελπίδες στους γηπεδούχους και παρά λίγο να κάνει το 0-2 με ένα ωραίο σουτ του Πρίντεζη η μπάλα θα φύγει εκατοστά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Άνδρου.

Η πρώτη και μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους θα χαθεί στο 24’ όταν από εκτέλεση φάουλ του Γλυνού η μπάλα θα αναπαυτεί στην αγκαλιά του Καραμαλίγκα.

(0-2) Το δεύτερο γκολ θα πετύχει ο ασταμάτητος Σταματίου ο οποίος θα πάρει μια κεφαλιά από τη σέντρα του Πρίντεζη και δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το δεύτερο γκολ για την ομάδα και τρίτο φετινό ( επίσημα ) στο 25’.

(0-3) Το τρίτο τέρμα για την ομάδα του κ. Πούλου και δεύτερο προσωπικό στο ματς θα κάνει στο 29’ ο Σταματίου όταν ο τελευταίος θα εκμεταλλευτεί τα συνεχόμενα λάθη της άμυνας των Ανδριωτών.

(0-4) Στο 30΄ ο εντυπωσιακός για ένα ακόμα παιχνίδι Ελ κάντι θα πετύχει χωρίς αμφιβολία το ομορφότερο τέρμα του αγώνα όταν θα δοκιμάσει το πόδι του από πολύ μακριά στέλνοντας την μπάλα στη εστία του Παπουτσή χωρίς να μπορέσει καν να αντιδράσει.

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος θα χαθεί στο 39’ όταν ένα σουτ που θα επιχειρήσει ο Σταματίου θα βρει σε σώματα και θα φύγει εκτός, σε πλάγιο άουτ.

(0-5) Σε ένα μέτριο ποιοτικά όπως είναι φυσικό δεύτερο μέρος και χωρίς ρυθμό η ομάδα της Σύρου θα πετύχει το 0-5 με τον Περιάλη στο 58’ όταν εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των παιχτών του κ. Μπαρούς και έβαλε και εκείνος το όνομα του στο πινάκα των σκόρερ.

Πριντεζης , Σταματίου και Τερολης δοκίμασαν τα πόδια τους αρκετά συχνά χωρίς να καταφέρουν κάτι.

Η δεύτερη και τελευταία ευκαιρία στο ματς για τους γηπεδούχους θα χαθεί στο 84΄ όταν ο καλύτερος παίχτης για την ομαδα της Άνδρου Γλυνός θα δοκιμάσει ένα σουτ από μακριά αλλά ο Καραμαλίγκας θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Το τελικό σφύριγμα βρίσκει παίχτες – προπονητή να πανηγυρίζουν και τώρα να βάζουν τα κεφάλι κάτω για το επόμενο εντός έδρας ματς με τον ΑΟ Πάγου για την 2η Αγωνιστική.

ΑΟ Υδρούσα (Μπαρούς): Παπουτσής, Θωμάς, Γονίν ( 80’ Αliraj) , Τσαγκαλίδης © , Κακλαμάνης, Βιδάλης, Βολίκας ( 62’ Πέλλας ), Μανάλης, Βλάμης, Γλύνός, Μουτσάι.

ΑΟ Σύρου (Πούλος) : Καραμαλίγκας, Σταμούλης , Βαβουράκης, Κόκκαλης (59’ Βελέντζας) , Μητσόπουλος (46’ Σούρλας), Τερόλη, Ελ Κάντι (59’ Ξυγκάκης), Τζώρτζης , Σταματίου, Περιάλης, Πρίντεζης Λ. ©.

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35