Τους καθιερωμένους αγώνες στίβου που είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Ιουλιανού Βλασερού διοργανώνει και φέτος ο ΑΜΣ Φιλωτίου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι ενταγμένη στα…
Πρόσκληση για την Εθνική Ομάδα Κ18 και τη διεθνή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου ήρθε από το ΣΕΓΑΣ για τον αθλητή του Τμήματος Στίβου του Πανναξιακού ΑΟ Μάριο Βενιέρη του Δημητρίου.
Δύο αθλήτριες του ΑΟ Πάρου, η Χρυσή Σκαραμαγκά και η Ολυμπία Παντελαίου, συμμετείχαν στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ16 που διεξήχθη στη Χαλκίδα.
Το Δ.Σ. του Παναξιακού Α.Ο. και ιδιαίτερα το τμήμα στίβου ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και την εταιρεία SEA JETS για την χορηγία των μηδενικών εισιτηρίων επιστροφής…
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 09:43

Με τρεις αθλήτριες στη Χαλκίδα ο ΑΟ Μυκόνου

Γράφτηκε από τον
Με τρεις αθλήτριες θα συμμετάσχει ο ΑΟ Μυκόνου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 που θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα.
Συνεχίζεται η αθλητική δραστηριότητα για την ομάδα στίβου Κ16 του Παμμηλιακού, καθώς μετά την Κρήτη και τη συμμετοχή της στα Κνώσεια σειρά έχει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Χαλκίδας.
Μεγάλη θα είναι η συμμετοχή αθλητών από τα σωματεία των Κυκλάδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (13-14/7) σε δύο Ομίλους σε Ελευθερούπολη και Χαλκίδα.
Η αγωνιστική δράση για τα τμήματα του Παμμηλιακού συνεχίστηκε με την συμμέτοχη της ομάδας Κ16 στα ''Κνωσεια 2024'' που διεξήχθησαν στο Παγκρήτιο Στάδιο και το Στάδιο Ελευθερίας.
Κυκλοφόρησε το νέο τηλεοπτικό σποτ του Πανναξιακού Α.Ο. ενόψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων στίβου, όπου θα μεταδίδεται στα δημόσια κανάλια, αλλά και στα κανάλια Nova Sport.
Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο., το τμήμα στίβου και ο φίλαθλος κόσμος του Ναξιώτικου κόσμου, συγχαίρει τους πρωταθλητές στίβου του συλλόγου της κατηγορίας Ανδρών, Γυναικών και Κ23 που πραγματοποίησαν εξαιρετική…
Σελίδα 1 από 174

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35