Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή (25/2) θα συμμετάσχουν οι αθλήτριες του Α.Ο. Μυκόνου Γιδαράκη Ειρήνη και Θεοδοσίου Ειρήνη.
Με αρκετά ατομικά ρεκόρ και νέα ρεκόρ συλλόγου έκλεισαν τη συμμετοχή τους στην ημερίδα του ΣΕΦ που έγινε την  Κυριακή (4/2) οι αθλητές και οι αθλήτριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών…
Μια πραγματικά σπουδαία, ανερχόμενη αθλήτρια η μόλις 21 ετών Szabina Szucs από την Ουγγαρία εκδήλωσε την επιθυμία να αγωνιστεί, και αυτή στο διεθνές μίτινγκ συνθέτων αγωνισμάτων το Cyclades Combined Events…
Μεγάλο συνεχίζει να είναι το ενδιαφέρον για συμμετοχές στο Διεθνές Μίτινγκ Συνθέτων Αγωνισμάτων που φέτος θα διεξαχθεί στη Μήλο.
Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση βρίσκεται η αθλητική εγκατάσταση που υλοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη Βάρη και συγκεκριμένα το Στάδιο Κλασικού Αθλητισμού.
Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση βρίσκεται η αθλητική εγκατάσταση που υλοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη Βάρη και συγκεκριμένα το Στάδιο Κλασικού Αθλητισμού.
Δύο ακόμη γνωστοί στις Κυκλάδες από το 4ο και 5ο Portarathlon έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους να βρεθούν στην Μήλο για προετοιμασία ενός μήνα και φυσικά να αγωνιστούν στο meeting των…
Ο δρομέας μας Βασίλης Μπάκας, αθλητής του μαραθωνίου είναι η πρώτη συμμετοχή του Παμμηλιακού σε αγώνες δρόμου για το 2024.
Τέσσερα νέα ρεκόρ συλλόγου χάρισε η Νατάσα Μπαλούμη στον νέο της σύλλογο, τον Παμμηλιακό με τα χρώματα του οποίου αγωνίζεται από φέτος.
Πριν καλά καλά μπει το 2024 και πριν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την διοργάνωση του meeting των Συνθέτων Αγωνισμάτων στίβου στη Μήλο, που ακόμα αναζητά νέο επίσημο όνομα μετά την…
Σελίδα 1 από 168

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35