Περιστεριώνας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη συμμετοχή της ομάδας στο 1ο τουρνουά basket ball, "Δημήτριος Μπενάς" εξέδωσε ο Περιστεριώνας Τήνου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Μία επίσκεψη με πολύ χρήσιμα συμπεράσματα πραγματοποίησε ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης στην Τήνο, όπου παρουσία της Επάρχου, Νατάσας Δεληγιάννη είχε συναντήσεις με τον αντιδήμαρχο  Βαγγέλη Περιάλη, τον πρόεδρο του ΠΑΣ Τήνου Φραγκίσκο Λούβαρη και άλλους θεσμικούς παράγοντες του νησιού.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ενημερωτική ανακοίνωση σχετικά με την κάρτα υγείας αθλητή που είναι υποχρεωτική για τη συμμετοχή στις προπονήσεις εξέδωσε ο Περιστεριώνας Τήνου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Μουστάκειο κληροδότημα Π.Λ. Μουστάκα σε συνεργασία με τον Α.Ο. Άνδρου διοργανώνουν το 1ο τουρνουά μπάσκετ μίνι αγοριών (γεν. έως το 2008) ''Δημήτριος Μπενάς''.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Το ΔΣ και οι προπονητές του Περιστεριώνα εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας μας αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά του νησιού μας για την επιτυχία τους στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα την εναρμόνιση του καταστατικού του με τον νέο αθλητικό νόμο θα προχωρήσει ο Περιστεριώνας Τήνου που καλεί τα μέλη του να προτείνουν αλλαγές εγγράφως.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακόμα ένας μεγάλος του Ελληνικού μπάσκετ επισκέφθηκε την Τήνο για να συνδράμει με τις συμβουλές του στις προπονήσεις του Περιστεριώνα Τήνου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με την παρουσία του καταξιωμένου Έλληνα προπονητή Γιάννη Παύλου διεξήχθη η σημερινή προπόνηση των παίδων του περιστεριώνα Τήνου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ημέρα φωτογράφησης ήταν η σημερινή για τα παιδιά που συμμετάσχουν το camp του Περιστεριώνα Τήνου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς αγώνα πέρασε στον τελικό των εφήβων του πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων ο ΑΟ Πάρου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με την χαρά των παιδιών αν είναι έκδηλη στο πρόσωπο τους ολοκληρώθηκε η σημερινή μέρα του camp του Περιστεριώνα Τήνου, όπου συμμετείχε ο Άγγελος Τσάμης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Τήνο, προκειμένου να συμμετάσχει στο camp του Περιστεριώνα θα βρεθεί αύριο Δευτέρα 19/7 ο Άγγελος Τσάμης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την παρουσία της ομάδας Κορασίδων εξέδωσε η διοίκηση του Περιστεριώνα Τήνου δηλώνοντας την υπερηφάνεια της για τα κορίτσια.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σωματείο που εκτός τις επιτυχίες έχει σημειώσει, παράλληλα έχει διδάξει και ήθος όλα αυτά τα χρόνια, ο Περιστεριώνας αποδεικνύει για ακόμα μία τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το άθλημα που λέγεται μπάσκετ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Την δεύτερη πιο χρυσή σελίδα στην οκτάχρονη ιστορία του συλλόγου έγραψαν οι κορασίδες του ΑΟ Άνδρου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 38

BANNER PAS NAXOU 2021

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35