Αθλητικές ειδήσεις για την Ολυμπιάδα Πάρου

Πριν από 11 χρόνια ο Νίκος Κάπαρης, αθλητής της άρσης βαρών, ξεκίνησε στην Πάρο μία προσπάθεια στον χώρο των βαρέων αθλημάτων ιδρύοντας το σωματείο Α.Ο Ολυμπιάδα Πάρου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Μία σημαντική διάκριση κατέγραψε στο ενεργητικό του ο Παριανός αθλητής Βαγγέλης Μπόνης.

Κατηγορία ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Το Σάββατο 28 Μαΐου στην αίθουσα της Σχολής πολεμικών τεχνών και Άρσης Βαρών Ολυμπιάδας Πάρου στην Παροικιά παραβρέθηκαν οι πρωταθλητές Παίδων και Νέων της Ολυμπιάδας Πάρου μαζί με τον προπονητή τους που απαρτίζουν τις Εθνικές ομάδες της Άρσης βαρών.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις εξετάσεις ζωνών και απονομές, όπως και από την επίδειξη Αρσιβαριστών της Εθνικής Νέων και Εφήβων που διοργάνωσε η Ολυμπιάδα Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Είχαν υποσχεθεί πως θα γυρίσουν με μετάλλια και έκαναν πράξη την υπόσχεση τους, φέρνοντας την ομάδα στην έβδομη θέση, ανάμεσα σε δεκαπέντε.

Κατηγορία ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Με εννεαμελή αποστολή στην Αθήνα, ο σύλλογος Ολυμπιάδα Πάρου συμμετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian ζίου-ζίτσου.

Κατηγορία ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Η ομάδα Brazilian Jiu-jitsu του Α.Ο. Ολυμπιάδα Πάρου βρέθηκε σήμερα στο Δημαρχείο και επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Πάρου κ. Χρήστο Βλαχογιάννη.

Κατηγορία ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Επέστρεψε σήμερα το τμήμα Brazilian jiu jitsu του Α.Ο. Ολυμπιάδας Πάρου, από την Κροατία όπου συμμετείχε στο East Europian Championchip.

Κατηγορία ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 15:17

Αναχώρησαν με ελπίδες για Κροατία

Σήμερα το τμήμα Brazilian jiu jitsu του Α.Ο. Ολυμπιάδας Πάρου, αναχώρησε για την Κροατία όπου θα συμμετέχει στο East Europian Championchip.

Κατηγορία ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Κοπή της πίτας αλλά και απονομές μπλε ζωνών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Σχολή του Α.Ο. Ολυμπιάδας Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35