Αθλητικές ειδήσεις για τον ΑΟ Πύργου

Στο 11ο Σεμινάριο του Δικτύου Σχολών ποδοσφαίρου Ολυμπιακού θα συμμετάσχουν οι προπονητές της ακαδημίας του ΑΟ Πύργου.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Την μετάθεση της κλήρωσης της λαχειοφόρου αγοράς που κληρώνει ένα ταξίδι στο Παρίσι και ένα Scooter ανακοίνωσε ο ΑΟ Πύργου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Στο τέλος της εκδήλωσης της παρουσίασης της συνεργασίας του ΑΟ Πύργου με το Δίκτυο Ποδοσφαίρου Σχολών Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκαν εκατέρωθεν βραβεύσεις με απονομή αναμνηστικών.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ο Σχολάρχης της σχολής του Ολυμπιακού Σαντορίνης, Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος, μίλησε στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε από τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης για την επισημοποίηση της ένταξης της στο Δίκτυο Σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδας Κ15, Τάσος Πάντος μίλησε στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε από τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης για την επισημοποίηση της ένταξης της στο Δίκτυο Σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ο Χρήστος Σολωμός, στέλεχος του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, μίλησε στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε από τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης για την επισημοποίηση της ένταξης της στο Δίκτυο Σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Το τεχνικό επιτελείο που θα αναλάβει την εκπαίδευση των αθλητών της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης ανακοίνωσε η ακαδημία που τελεί υπό την επίβλεψη του Ολυμπιακού σε συνεργασία με τον ΑΟ Πύργου.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Έχοντας αφήσει πίσω το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο Μανώλης Νομικός δηλώνει έτοιμος να ενταχθεί και πάλι στον ΑΟ Πύργου.

Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες του ημιτελικού και του τελικού του Κυπέλλου Κυκλάδων της σεζόν 2021-2022 που θα ολοκληρωθεί φέτος μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣΚ.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Τα συγχαρητήρια του και τη στήριξη του στη νέα συνεργασία του ΑΟ Πύργου με τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης του ο ΔΑΠΠΟΣ που φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του την εκδήλωση της παρουσίασης και εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του, κ. Βασίλη Αλαφούζο.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και στέλεχος τμήματος scouting, Γιώργος Κοκολάκης, μίλησε στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε από τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης για την επισημοποίηση της ένταξης της στο Δίκτυο Σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ο Πρόεδρος του ΑΟ Πύργου, Μανώλης Νομικός μίλησε στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε από τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης για την επισημοποίηση της ένταξης της στο Δίκτυο Σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας πως μόνος στόχος είναι η νεολαία να ασχολείται με τον αθλητισμό.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ο ΑΟ Πύργου και η ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους δημιουργώντας τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σε πολύ καλό κλίμα διεξάγεται αυτή την ώρα η ξενάγηση - ενημέρωση της αντιπροσωπείας του Ολυμπιακού που έχει μεταβεί στο νησί της Σαντορίνης για να επισημοποιηθεί η έναρξη της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για τον ΑΟ Πύργου, καθώς με την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Ολυμπιακού στο νησί της Σαντορίνης θα επικυρωθεί και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ
Σελίδα 1 από 42

IV Banner

PAS NAXOU EGGRAFES

 

SANTORINI EXPERIENCE 300x250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35