Αθλητικές ειδήσεις για τον Παμμηλιακό

Το πρόγραμμα προπονήσεων για τα τμήματα στίβου και χάντμπολ ανακοίνωσε ο Παμμηλιακός, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές σε όλα τα αθλήματα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Λίγες ημέρες μετά την τέλεση των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και ο Παμμηλιακός έρχεται με μία νέα πρωτοβουλία να πρωτοτυπήσει.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Με ανακοίνωση του ο Παμμηλιακός συγχαίρει τον νέο πρόεδρο της Ε.Ο.Κ κ Λιόλιο Ευάγγελο και το ΔΣ της ομοσπονδίας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Η προσπάθεια του Παμμηλιακού για την δημιουργία νέων τμημάτων και την ανασύσταση παλαιότερων που έχουν σταματήσει να λειτουργούν συνεχίζεται μα αμείωτους ρυθμούς.

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 00:48

Παμμηλιακός: Ευχές για καλή σχολική χρονιά

Το ΔΣ του Παμμηλιακού Α.Σ με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελε να ευχηθεί καλή σχολική χρονιά με υγεία , σε όλους τους αθλητές, τους γονείς ,αλλά και στους δασκάλους και καθηγητές.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Την δημιουργία ενός ακόμη τμήματος ανακοίνωσε ο Παμμηλιακός, η διοίκηση του οποίου φέτος κάνει μία προσπάθεια να ενεργοποιήσει μία μεγάλη γκάμα τμημάτων που θα φέρουν ακόμα περισσότερα παιδιά και νέους κοντά στον αθλητισμό.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Κάλεσμα στην αθλητική νεολαία του νησιού να γραφτούν στην ακαδημία Μπασκετ κάνει ο Παμμηλιακός που έχει ως στόχο τη δημιουργία αγωνιστικών τμημάτων τα οποία θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Την επαναδραστηριοποίηση του τμήματος βόλεϊ ανακοίνωσε ο Παμμηλιακός, καλώντας αγόρια και κορίτσια να εγγραφούν.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 21:52

Και... τμήμα Ποδηλασίας στον Παμμηλιακό

Η δημιουργία νέων τμημάτων του Παμμηλιακού συνεχίζεται και μετά αυτά του Χάντμπολ και της Άρσης Βαρών έρχεται και αυτό της Ποδηλασίας.

 

Κατηγορία ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Στο 5ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ''Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες'' θα συμμετάσχουν οι αθλητές και οι προπονητές όλων των τμημάτων του Παμμηλιακού που είναι και συνδιοργανωτής.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ένα άθλημα που έχει χαρίσει πολλές χαρές στην Ελλάδα φέρνει στη Μήλο ο Παμμηλιακός που προαναγγέλλει τη δημιουργία τμήματος Άρσης Βαρών.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 12:24

Τμήμα Χάντμπολ από τον Παμμηλιακό

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στον Παμμηλιακό που ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου τμήματος, αυτό του Χάντμπολ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο Παμμηλιακός αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, καθώς πλέον μπαίνει και στον χώρο του Futsal δημιουργώντας τμήμα που θα αγωνιστεί σε πρωτάθλημα της Αθήνας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Χρήστος Καραγιαννόπουλος συνεχίζει και φέτος να αποτελεί έναν από τους σημαντικούς κρίκους στην αλυσίδα του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου στη Μήλο, αφού συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στον Παμμηλιακό.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Σελίδα 1 από 83

BANNER PAS NAXOU 2021

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35