Ο ΝΟ Σύρου ενημέρωσε ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε ως οικονομική ενίσχυση του Σωματείου εις μνήμη του εκλιπόντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Ευάγγελου Μαυρίκου, μετά από επιθυμία της οικογένειάς του, ανήλθε σε 4.925,00 €.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ευχάριστα είναι τα νέα για τα παιδιά του Υγρού στίβου, καθώς την Τετάρτη (22/5) ανοίγει το κολυμβητήριο Δ. Βικέλας.

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Επέστρεψαν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (SUP) 2024 οι δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Σύρου κατακτώντας την 4η θέση!

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Σύρου αποχαιρετά και τιμά τη μνήμη του Βαγγέλη Μαυρίκου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με συνολικά 18 αθλητές στις κατηγορίες Optimist και ILCA 4 συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης που φιλοξενήθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Χίου, από τις 29/2 έως τις 3/3.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο φουαγέ του Κολυμβητηρίου στην Ερμούπολη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου. Στην εκδήλωση βρέθηκε πολύς κόσμος, αθλητές γονείς και μέλη του συλλόγου.

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση της Κοπής της Πίτας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου που πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου στην Ερμούπολη την Κυριακή 21 Ιανουαρίου

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, σας προσκαλούν στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικη πίτας που θα πραγματοποιηθεί  στο εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου στην Ερμούπολη την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 13:30.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τακτική συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης αποφασίστηκε στον Ναυτικό Όμιλο Σύρου την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου του 2023 πραγματοποιήθηκε - με πολύ μεγάλη συμμετοχή - η Γενική Συνέλευση του Ναυτικού Ομίλου Ναϊάς, στην οποία συμμετείχαν 114 μέλη καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 51

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35