Τη διαχρονικότητα και τις βαθιές ρίζες στον Ολυμπισμό επιβεβαίωσε η Άρση Βαρών με τη διεξαγωγή του EWF Cup στην Αρχαία Ολυμπία, από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών σε συνεργασία με την ΕΟΑΒ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πολύ καλή παρουσία είχε ο ΑΟ Πάρου στους 34ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου που πραγματοποιήθηκαν στη Μήλο.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Με την μεγαλύτερη αποστολή των τελευταίων ετών (12 αθλητές -τριες) αλλά και τις επισης καλύτερές επιδόσεις επιστρέφει η αποστολή του Α.Ο.Φ από τους 34ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες που ολοκληρώθηκαν στην Μήλο.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Για κάποιους οι 34οι Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες ήταν άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα της αθλητικής πορείας τους. Για πολύ μεγάλη μερίδα των 450 αθλητών και αθλητριών από 39 σωματεία που αγωνίστηκαν στη Μήλο, η διοργάνωση λειτούργησε ως βάπτισμα του πυρός.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Με γεμάτες κερκίδες, ορισμένες καλές επιδόσεις για τη δεδομένη χρονική στιγμή και κάθε επισημότητα, παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης και του ΣΕΓΑΣ, εκκίνησαν στο πανέμορφο, ανακαινισμένο στάδιο της Μήλου οι 34οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Μηνύματα ενότητας, σύσφιξης σχέσεων σωματικής και ψυχικής υγείας, συν-νησιωτικότητας. Αυτές είναι οι αξίες, τα ιδεώδη που μεταφέρουν οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες, η 34η έκδοση των οποίων φιλοξενείται στο όμορφο νησί της Μήλου.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές των σχολείων της Μήλου την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου κατά την οποία εορτάζεται η Ευρωπαϊκή Μέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το Δημοτικό Στάδιο Μήλου τους αγώνες της δεύτερης ημέρας των 34ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. και ειδικότερα το τμήμα στίβου ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας στίβου στην Μήλο για τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες που θα γίνουν διήμερο 30/09/2023-01/10/2023.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Ο Ναξιώτης πρωταθλητής του freestyle surf Lennart Neubauer αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο πρόσφατο PWA pro world tour windsurfing!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Σελίδα 1 από 349

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35