Αθλητικές ειδήσεις για τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Καταστρατηγώντας κάθε έννοια της αξιοκρατίας και των όσων προβλέπονται από τον κανονισμό αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων, η αρμόδια επιτροπή του  Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αποφάσισε για τις επιχορηγήσεις των σωματείων του νησιού προκαλώντας τις αντιδράσεις των συλλόγων όπως ο Πανναξιακός ΑΟ που αδικήθηκε κατάφορα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ανήκει πλέον η 17χρονη Ναξιώτισσα λίμπερο, Γεωργιάννα Γρυλλάκη.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Οι σύλλογοι, οι αθλητικοί παράγοντες και οι άνθρωποι του αθλητισμού ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση του Δήμου Νάξου για διάλογο και ενημέρωση, γεμίζοντας την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη συνάντηση που έγινε χθες Τρίτη 28 Μαρτίου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Οι αντιδράσεις που έχει δημιουργήσει η άποψη του αντιδημάρχου Βαγγέλη Κατσαρά για την κατασκευή του βοηθητικού γηπέδου του ΔΑΚ Νάξου που εκφράστηκε δημόσια στον aegean voice έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις και δημόσιες τοποθετήσεις από πολύ κόσμο, μεταξύ αυτών και προσώπων από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων της ΤΕ Βόλεϊ Κυκλάδων για το σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 09:42

ΤΕ Βόλεϊ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων βόλεϊ που θα γίνουν το σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων της ΤΕ Βόλεϊ Κυκλάδων που θα γίνουν μεταξύ 17 και 18 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοίνωσε την Πένυ Καραγκούνη ως επικεφαλής των τμημάτων υποδομών βόλεϊ του σωματείου, ενώ παράλληλα ξεκινούν και οι εγγραφές στην ακαδημία.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση στη νεοεκλεγμένη διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ εξέδωσε ο Πανναξιακός Α.Ο.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Μετά από πολλές «περιπέτειες» ο ήλιος ανέτειλε για τον Πανναξιακό ΑΟΝ, που ολοκλήρωσε την εκλογική διαδικασία και πλέον διαθέτει την διοίκηση που θα τον οδηγήσει στην ανασυγκρότηση πάνω σε ένα νέο υγιές πλάνο.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Μετά από δύο αναβολές, ο Πανναξιακός ΑΟΝ πραγματοποιεί τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Παντάνασσας στη Χώρα Νάξου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ εκφράζει τα συλλυπητήρια του προς τον πρώην πρόεδρο και νυν αντιπρόεδρο του σωματείου μας, Γιώργο Ποτικιάν, για την απώλεια του πατέρα του Βαγγέλη Ποτικιάν.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Μετά τις συνεχόμενες αναβολές στη διεξαγωγή εκλογών και την απόσυρση της ομάδας από την Volley League υπάρχει εξέλιξη που μπορεί να κρατήσει «ζωντανό» τον Πανναξιακό ΑΟΝ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Αυτό που όλοι γνωρίζαμε έγινε και επίσημο.. Ο Πανναξιακός ΑΟΝ και με τη βούλα είναι εκτός Volley League Γυναικών και πλέον ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Σελίδα 1 από 193

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35