Καρτεράδος

Τους τρεις αρχηγούς της ομάδας ανακοίνωσε ο Καρτεράδος. 

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πύργος και Καρτεράδος έχουν μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους και οι Σταθης Φίλων και Αλέξης Κωνταντόπουλος κατασταλάζουν σιγά - σιγά στους σχηματισμούς και στους παίκτες που θα αναλάβουν τους ρόλους.

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε σώμα συστάθηκε η νέα διοίκηση του ΑΟ Καρτεράδου που προέκυψε μέσα από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Δευτέρα.

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ευκαιρία για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους δεν είχαν αγωνιστεί μέχρι σήμερα είχε ο Νίκος Παντέλης στο φιλικό που έδωσε η ομάδα του ο ΑΣ Σαντορίνης, με τον ΑΟ Καρτεράδου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 21:36

Η νέα διοίκηση του ΑΟ Καρετράδου

Με την εκλογική διαδικασία να ολοκληρώνεται επιτυχώς ο ΑΟ Καρτεράδος έχει πλέον τη νεοεκλεγμένη διοίκηση που θα αναλάβει τις τύχες του συλλόγου σε μία ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά.

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης σε 4 γήπεδα της Σαντορίνης, όπου έγιναν, εργασίες καθαρισμού, απομάκρυνσης ξένων σωμάτων , χτενίσματος και προσθήκης υλικού .

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ένα ακόμα φιλικό έδωσε ο Καρτεράδος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 18:36

Εκλογές στον ΑΟ Καρτεράδου

Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου θα πραγματοποιήσει στις 15 Σεπτεμβρίου ο Καρτεράδος.

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους έδωσαν το Σάββατο 29 Αυγούστου ο Καρτεράδος και οι παλαίμαχοι της Θύελλας Καμαρίου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέρα χαλάρωσης ήταν η χθεσινή για τον ΑΟ Καρτεράδου, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης έκανε μία μικρή παύση από τις προπονήσεις και εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο με ένα όμορφο οικογενειακό δείπνο στο εστιατόριο ''Κελάρι''.

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με αρκετά νέα πρόσωπα και όρεξη για δουλειά ξεκίνησε η προετοιμασία του Καρτεράδου στο γήπεδο του Καμαρίου ενόψει της νέας σεζόν .

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι έδωσαν σήμερα ο ΑΣ Σαντορίνης και ο ΑΟ Καρτεράδος στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της φετινής χρονιάς θα δώσουν την Τετάρτη 19/8 ο ΑΣ Σαντορίνης 2020 και ο ΑΟ Καρτεράδου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Τρεις πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν αναδειχτεί μέσα από την ακαδημία της Θύελλας Καμαρίου πρόσθεσε στο δυναμικό του ο ΑΟ Καρτεράδος.

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σελίδα 1 από 33

PAS NAXOU 350 400 cf532

BETARADES 300X250

XOVOLI 400X400 10e53

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35