Ποδοσφαιριστής ''κόσμημα'' για το ποδόσφαιρο της Σαντορίνης, ο Σόλωνας Φύτρος είπε το ναι και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του τόπου του στον ΑΟ Πύργου.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μας πονάει έτσι όπως ήρθε η ήττα στις καθυστερήσεις είπε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Σαντορίνης, κ. Νίκος Παντέλης.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας Χαράλαμπος Παυλίδης μίλησε για το ματς της ομάδα του με τη Σαντορίνη.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δίκαιη και σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη της Καλαμάτας κόντρα στη Σαντορίνη ο προπονητής της ''Μαύρης Θύελλας'' Νίκος Αναστόπουλος, που επισήμανε ότι για την ομάδα του τα 9 παιχνίδια που απομένουν είναι τελικοί.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 14:51

Η συνέντευξη του Πέτρου Μαράκη στο kykladitis.gr

Γράφτηκε από τον

Ο Πέτρος Μαράκης είναι ευρύτερα γνωστός όχι μόνο στη Νάξο αλλά και ευρύτερα με το προσωνύμιο δάσκαλος του ποδοσφαίρου.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δεν είναι μόνο η ποδοσφαιρική του αξία, αλλά και ο ακέραιος χαρακτήρας του που τον καθιστούν έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της Σαντορίνης.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης, αποδείχθηκε γούρικος για τη Σαντορίνη, αφού ο πρώτος αγώνας που παρακολούθησε συνοδεύτηκε με νίκη.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Με τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη και την του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος η πορεία της ομάδας της Σαντορίνης κάνει όλους τους παράγοντες και φίλους του συλλόγου να μοιράζονται ένα κοινό αίσθημα που δεν είναι άλλο από αυτό της ικανοποίησης.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Γιάννης Ντινιωτάκης, ένας ποδοσφαιριστής με καθοριστική παρουσία σε όλους τους αγώνες της Σαντορίνης, μίλησε για τη νίκη με τον Αστέρα Βλαχιώτη και την απόδοση της ομάδας του.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σαφέστατα ικανοποιημένος από την απόδοση και από το πάθος που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του σε όλα τα παιχνίδια δήλωσε ο προπονητής της Σαντορίνης, Νίκος Παντέλης.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Σελίδα 1 από 613

LIFT.TEK

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35